Helmond Sport case React online

www.helmondsport.nl

Helmond Sport is een toegankelijke, Brabantse club waar supporters, sponsors en vrijwilligers uit de regio Helmond (en ver daarbuiten) zich thuis voelen. Een club waar zij trots op zijn. Helmond Sport is ook een betrokken club. Verschillende maatschappelijke projecten worden onder de vlag van Helmond Sport Samen ingevuld.

React online ontwierp en ontwikkelde een multi-website voor de benadering van de diverse doelgroepen van de website. Zo heeft www.helmondsport.nl een eigen sub-site voor onder andere supports, business en maatschappelijke projecten.

De vraag

Helmond Sport zocht een nieuwe moderne website die aansloot bij de het nieuwe marketing- en communicatieplan, die doelgroepspecifieke informatie kan weergeven op desktop en mobiel. Actualiteit en betrokkenheid waren daarbij uitgangspunten voor www.helmondsport.nl.

Teamfoto 2015 2016.jpg

Helmond Sport spelers.jpg

De oplossing

React online bedacht, ontwierp en ontwikkelde een Drupal multi-site waarbij informatie eenvoudig over de diverse sub-sites (build-once-use-many) kon worden gepubliceerd; zelfs op externe websites voor de businessclub en www.fanaticats.nl. Met ruimte voor persoonlijke verslagen, realtime scoredetails tijdens de wedstrijd en koppelingen met de ticketshop.

Hét resultaat

Het resultaat is een levendige en actuele website met voor elke doelgroep specifieke informatie. Tijdens de wedstrijd worden bezoekers realtime voorzien van stand- en score-informatie. Tickets worden online gekocht, of bezoekers de website nu mobiel of op tablet benaderen. Met een XML/SOAP uitwisseling wordt de stand in de Jupiler League automatisch geüpdatet binnen de diverse pagina’s van de website.

Bekijk website

Helmond Sport maatschappelijk