Tekst

Betrouwbaar Drupal hosting platform 

Speciaal voor onze klanten verzorgen we ook het hosten van onze Drupal websites. Zo heb je één aanspreekpunt en kunnen we je volledig ontzorgen.

Tekst

Managed hosting via True 

Samen met managed hostingprovider TRUE hebben we een eigen Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster aan virtuele servers met load balancers, caching en gescheiden web- en database-servers. Dit alles redundant uitgevoerd op dedicated hardware.

Media
React Drupal Hosting Platform
Linker kolom

Hosting expert

TRUE is wat ons betreft de absolute expert die ervoor zorgt dat wij onze belofte voor snelle en betrouwbare websites naar onze klanten waar kunnen maken. Jouw data wordt gehost in drie datacenters in Nederland. Daarnaast is TRUE ISO-9001 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor we erop kunnen vertrouwen dat onze en jouw data gegarandeerd veilig worden behandeld.

Middelste kolom

Voordelen

  • 24/7 echte monitoring
  • Supersnelle websites
  • Dagelijkse back-ups
  • Eén aanspreekpunt
  • Gegarandeerd in Nederland
  • Alles redundant uitgevoerd
Rechter kolom

Maatwerk Drupal server

Ook organisaties die behoefte hebben aan een eigen server kunnen we opnemen in ons platform. Hierdoor profiteren deze organisaties van de faciliteiten binnen ons platform, terwijl hun data geplaatst worden op één of meerdere private virtuele servers. Veel verkeer naar je website? Een aantal eigen websites? Samen met TRUE kijken wij naar de mogelijkheden.

Tekst
Tekst

Eerst testen dan online! (OTAP)

Al onze websites worden eerst getest en komen daarna op een acceptatieserver, voordat ze op het productieplatform geplaatst worden. Hierdoor kunnen we de productie eerst goed testen op de hosting omgeving. Zo beperken we de risico’s van incidenten voor onze klanten die al op ons platform zitten!

Ontwikkelen, testen, accepteren en naar productie/live
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Ook benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op met Imre en hij legt je graag meer uit.

Imre Gmelig Meijling - CEO React Online