Media
Jonge vrouw met donker haar kijkt bedachtzaam naar de camera
Tekst

Slachtofferhulp Nederland

Hoe kun je jaarlijks 200.000 slachtoffers helpen met behulp van online donaties?

  • Creëeren van online interactie
  • Optimaliseren van conversie ratio
  • User Experience Design
  • AVG Compliancy
Tekst

Slachtofferhulp Nederland helpt jaarlijks 200.000 slachtoffers na een ingrijpende gebeurtenis. De stichting is hierbij afhankelijk van subsidies en donaties. Het aantal donateurs neemt toe. Dat is goed, want daarmee kunnen nog meer mensen worden geholpen. Voorheen werden alle donaties handmatig overgemaakt. Dankzij het donatieplatform is dat verleden tijd en kan dat een stuk eenvoudiger. React Online ontwikkelde het platform, samen de teams van marketing en ICT op basis van Drupal.  

Slachtofferhulp Nederland streeft ernaar de materiële en immateriële schade waarmee slachtoffers worden geconfronteerd zo veel mogelijk te verhelpen, beperken en voorkomen. Slachtofferhulp Nederland werkt hiervoor nauw samen met de politie en het openbaar ministerie.  Ca. 475 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn actief op ca. 45 locaties in Nederland.  

Tekst

Stijgend aantal donateurs

Slachtofferhulp Nederland is voor het uitvoeren van haar activiteiten afhankelijk van overheidssubsidies en donaties. Het stijgende aantal donateurs (consumenten en bedrijven) is een landelijke trend. Om in te spelen op deze trend zet Slachtofferhulp Nederland in op het wegnemen van drempels en de mogelijkheid bieden om automatische machtigingen te kunnen geven en periodieke donaties te kunnen doen.  

Media
Schermafbeelding van het Donatieplatform van Slachtofferhulp Nederland
Tekst

Het donatieplatform 

React Online realiseerde het donatieplatform op basis van het open source content management systeem Drupal. Samen met het webteam brachten we de processen in kaart en zorgden we voor AVG compliancy. Het ontwerp is gebaseerd op de corporate identity en sluiten naadloos aan op de website. Met het nieuwe platform kunnen donateurs eenmalig en doorlopende donaties aanmaken. De koppeling met payment provider Mollie zorgt voor de betaling. Het dontatieplatform biedt ook mogelijkheden voor de redactie om snel en eenvoudig content en campagne pagina’s op te maken.  

Hulp nodig bij het opzetten van een online donatie campagne?

Of heb je behoefte aan het snel en flexibel kunnen maken van doelgroep gerichte content? Stuur ons een bericht of bel ons! We vertellen je er geheel vrijblijvend meer over.

Maak een afspraak bij React Online