Tekst

React Online
duurzaam digitaal

Wij zijn een digitaal bureau en realiseren duurzame online platformen en websites met flexibele technologie. Die jarenlang kostenefficiënt doorontwikkeld kunnen worden. Schaalbaar, snel en veilig. Toegankelijk en inclusief. EN waar code, content en data van jou blijft. Op tijd en binnen budget. Dat doen we al ruim 23 jaar met veel passie.

Tekst

Makkelijk en aangenaam

We maken digitale toepassingen, makkelijk en aangenaam, voor mensen. Dat doen we met Drupal omdat we geloven in samenwerking en open source. En omdat het een stabiele en bewezen technologie is en flexibel om cutting edge online platformen te realiseren. Dat doen we vanuit Eindhoven, internationaal erkend als de slimste regio van de wereld.

Media
Strijp-S gezien vanuit React Online
Tekst

In 4 stappen naar resultaat

Wij maken online platformen en websites voor jouw organisatie én voor jouw bezoekers en eindgebruikers. Dan doen we Agile Scrum, omdat we geloven dat er altijd ruimte moet zijn voor nieuwe inzichten en verandering. Het risico bij de leverancier leggen is ouderwets, Wij werken in partnerships: klant en leverancier werken samen in voor- en tegenspoed. Alleen dan kun je echt grenzen verleggen.

Tekst

Betrouwbare partner

We zijn actief zijn in onze branche en we hebben sterke partnerships.

Media
React Online denkt graag mee
Ook benieuwd welk resultaat we voor jouw organisatie kunnen behalen?

Neem dan snel contact op met Imre.

Imre Gmelig Meijling - CEO React Online