Tekst

Drupal als betrouwbaar content framework 

React Online realiseert online platformen en digitale oplossingen die content gedreven zijn met het open source Drupal CMS. Doordat Drupal open source is scheelt het veel kosten en ben je bovendien niet afhankelijk van één leverancier. Daarnaast blijft data en content 100% van jou. Drupal is zeer geschikt om te koppelen met backoffice en headless toepassingen. Drupal is zeer betrouwbaar en bekend vanwege de beveiliging. 

Tekst

Voortdurend in ontwikkeling

Drupal is robuust, schaalbaar, veilig en wordt voortdurend doorontwikkeld door tienduizenden experts wereldwijd. We hebben een eigen Drupal omgeving ontwikkeld waarmee we razendsnel een website realiseren en waar al veel handigheden voor bezoekers en redacteurs in zit. Bovendien kunnen we je helpen met een Drupal upgrade.

Lees meer over Drupal upgrades

Media
Front-end development Drupal
Linker kolom

De voordelen van Drupal

 • Flexibel en uiterst schaalbaar
 • Ondersteuning van 10 duizenden experts
 • Leveranciersonafhankelijk
 • Meertalige ondersteuning
 • Gebruiksvriendelijk
 • Open source
 • Veilig met continue updates
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Koppelingen met externe systemen en headless en decoupled frontend 
Middelste kolom

Zeer uitbreidbaar

Drupal biedt tienduizenden functionaliteiten die direct kunnen worden ingezet. Grote kans dat de oplossing die het beste bij je vraag past voor Drupal beschikbaar is en we deze als uitgangspunt kunnen nemen. Bestaat de gewenste functionaliteit nog niet of moet die anders? Dan realiseren we dat gewoon.

Rechter kolom

Flexibel en schaalbaar

Drupal geeft ons de vrijheid om elke online uitdaging volledig op maat te ontwikkelen, óók de grafische schil. Hierdoor hebben we maximale controle over het eindproduct en weten we welke onderdelen gebruikt worden. Dit maakt dat we voor 100% achter het resultaat kunnen staan.

Tekst
Media
Close up van scherm met code
Tekst

Drupal koppelingen

Wij houden ervan om koppelingen te ontwikkelen en hiermee het proces van onze klanten te automatiseren. Hier komt onze technische kennis echt tot zijn recht. Koppeling met Exact, Microsoft Sharepoint, maatwerk CRM of ERP? Wij hebben veel kennis en ervaring van koppelingen en API's.

Linker kolom

Drupal beheer

Met Drupal beheer zorgen we ervoor dat je website up-to-date blijft. De beveiliging van je Drupal website staat daarbij voorop. Als er nieuwe updates zijn, werken wij je website proactief bij. Daarnaast kennen we de specifieke ins en outs van je website en kunnen we eventuele wijzigingen direct vakkundig uitvoeren.

Rechter kolom
 • Proactieve beveiligingsupdates
 • Monitoren gezondheid van de website
 • Top Performance op ons Drupal hosting platform
 • Professionele Helpdesk
 • Op basis van onze Strippenkaart

Linker kolom

Drupal upgrade

Als je gebruik maakt van Drupal dan is de kans groot dat je nog geen Drupal versie 10 hebt. Vanaf 1 november komen er dan geen updates meer uit voor jouw Drupal versie, waardoor je (beveilings)risico's loopt. Ook wordt doorontwikkelen moeilijker en kostbaarder. Heb je Drupal 7, 8 of 9? Laat ons een Drupal upgrade doen. Dan ben je weer veilig, snel én up-to-date. 

Lees meer over Drupal upgrades

 

Rechter kolom

Drupal hosting

De perfecte website is snel en altijd beschikbaar. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom samen met TRUE een super Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid waarmaken. Bij TRUE staat 24/7 een team van specialisten voor ons klaar om het platform optimaal te laten werken en adviseert ons bij technische databaseverbeteringen.

Lees meer over Drupal hosting

Tekst

Content Management Systeem

Met een Content Management Systeem (CMS) kun je diverse soorten content online publiceren, zoals tekst, afbeeldingen en video's. Of het nu een website, een mobiel device of een headless toepassing is, met een CMS kun je jouw bezoekers en gebruikers altijd bereiken zonder  technische kennis. Wij gebruiken hier Drupal voor. 

Lees meer over de voordelen van een Content Management Systeem. 

Media
CMS Interface van Drupal voor contentbewerking en redactie

Linker kolom

Betrouwbare partner

React Online is Goud Partner van Stichting Drupal Nederland en de Drupal Association. We zijn lid van de Board of Directors en we dragen bij met kennis, code en de organisatie van evenementen waaronder DrupalCon, Drupaljam, de Splash Awards en de Drupal Tech Talk. We doen wereldwijd marktonderzoek onder ruim 100 digitale bureau's met de Drupal Business Survey.

Rechter kolom

 

Drupal logo

Linker kolom
Rechter kolom
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Ben jij klaar voor de toekomst?

Dan stellen we voor om snel samen een bakkie te doen!

Maak een afspraak bij React Online