Tekst

Onze digitale dienstverlening

Als full service digital agency helpen we jouw organisatie om het maximale uit het internet te halen. Dat doen we met het ontwerpen en ontwikkelen van grensverleggende digitale oplossingen die het leven van mensen makkelijker maken. We hebben veel ervaring met het realiseren van ambitieuze doelstellingen en we zorgen dat we voldoen aan jouw eisen en wensen. En aan de laatste technologische standaarden.

Tekst

Digitale Strategie

Een digitale strategie is van cruciaal belang om met digitale oplossingen te excelleren. Of het nu gaat om conversieverhoging of verbetering van je dienstverlening, een effectieve digitale strategie geeft je richting en houvast en laat je optimaal profiteren van digitale mogelijkheden.

Meer over Digitale Strategie

Media
Jean-Paul Vosmeer van React Online kijkt bedachtzaam

Meetbare doelstellingen

Linker kolom

Met een schat aan domeinkennis vertalen wij visie naar meetbare doelstellingen. Gebaseerd op inzichten in jouw organisatie en onderzoek naar jouw gebruikers: op basis van data én mensen. We gebruiken hiervoor praktische middelen die direct waardevolle inzichten opleveren én de blauwdruk zijn voor je digitale toepassing.

 

Meer over Digitale Strategie

Middelste kolom
Rechter kolom
 • Digitale Landschap
 • Experience Mapping
 • Succes Metrics
 • Experience Mapping
 • Data Research en SEO
 • Business Doelstellingen
Tekst

Digital Design

Wij ontwerpen grensverleggende digitale oplossingen waarmee je je ambities kunt behalen én overtreffen. En die efficiënt mee kunnen groeien. Alles is erop gericht om het leven van mensen makkelijker maken, voor jouw bezoekers en gebruikers. Wij vertalen corporate identity en je merk door naar een kick-ass digital experience.

Meer over Digital Design

Media
Screenshot design in Figma - Koonings.com

User Experience en Visual Design

Linker kolom

Strategie en concept zetten we om in een interactief en visueel ontwerp voor elk soort online platform, website of digitale toepassing. We werken die uit in een Design System op basis van de laatste design principles. Digitaal toegankelijk en inclusief. Het Digital Design staat ten dienste staat van jouw doelstellingen én die van jouw gebruikers. 

 

Meer over Digital Design

Middelste kolom
Rechter kolom
 • Wireframing
 • Informatiestructuur
 • Workflow
 • Content Creatie
Tekst

Development

Ons Development proces is strategisch onderbouwd en gericht op groei en doorontwikkeling. Of het nu gaat om een website, een online platform of een specifieke digitale oplossing, wij zorgen ervoor die razendsnel en goed beveiligd is. We werken met moderne technologie als Drupal, Symfony, Shopify, Voice en AI. 

Meer over Development

Media
Marc frontend close up

De beste technologie

Linker kolom

Wij bieden een scala aan krachtige tools en frameworks met een voorkeur voor Open Source. We kiezen de meest geschikte technologie voor jouw digitale oplossing die mee kan schalen met de veranderende behoeften en ambities. Volgens de laatste standaarden en richtlijnen, de WCAG 2.2 en de OWASP top 10. Zo behoud je een voorsprong in de digitale wereld en maak je optimaal gebruik van trends en ontwikkelingen in de markt. 

 

Meer over Development

Middelste kolom
Rechter kolom
Tekst

Conversie optimalisatie

Met Conversieoptimalisatie (CRO) wordt de effectiviteit van je website gemaximaliseerd en krijg je meer rendement. Dit kan leiden tot meer verkopen, donaties of aanmeldingen. Of welke actie de website dan ook beoogt te stimuleren bij je bezoekers en gebruikers.

Meer over Conversieoptimalisatie

Media
Man met headset om zijn nek zit achter laptop, lacht en kijkt op zijn mobiel

Meer rendement behalen

Linker kolom

Conversieoptimalisatie is van groot belang voor de effectiviteit en het rendement van jouw online platform of website. Wij bieden de juiste expertise voor het verkrijgen van inzicht in hoe jouw online platform presteert en adviseren waar we conversie kunnen optimaliseren. Zo zorgen we voor een betere klanttevredenheid en besparen we kosten.

Meer over Conversieoptimalisatie

Middelste kolom
 • Conversieoptimalisatie
 • SEO
 • Analytics
Tekst

Hosting, Beheer en Support

Pas als je website of online platform live is, ga je zien wat werkt en wat nóg beter kan of anders moet. Want stilstand is achteruitgang, zeker in het digitale domein. We inspireren je met ideeën voor innovatie en verbeteringen: dat noemen we Continuous Improvement (CI).

Meer over Hosting

Media
Drupal Hostingplatform van React Online bij True

Beheren en optimaliseren

Linker kolom

We beschikken over high-availibility Hosting geoptimaliseerd voor jouw online platform of website. Deze is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging. Daarbij blijft de data gegarandeerd van jou en in Nederland. We doen steeds de laatste updates en we informeren je over nieuwe ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving.
 

Meer over Hosting

Middelste kolom
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Wil je meer halen uit jouw online platform?

Ben je toe aan een digitale partner die meedenkt? Van strategie en design tot development en doorontwikkeling, wij staan altijd voor je klaar!

Imre Gmelig Meijling - CEO React Online