Tekst

Development 

We zijn strategische vaklui die meedenken het behalen van doelen en verleggen van grenzen. Of het nu gaat om een website, een online platform of een specifieke digitale oplossing, wij zorgen ervoor dat ze voldoen aan huidige eisen en doelstellingen, maar ook grenzen verleggen. Ons development proces houdt altijd rekening met  doorontwikkeling en groei. Zo kun jij blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de digitale wereld en maak je optimaal gebruik van trends en ontwikkelingen in de markt. 

Tekst

Nieuwste technologie

Wij bieden een scala aan krachtige tools en frameworks met een voorkeur voor Open Source. We werken onder andere met Drupal, Symfony, Shopify, Mailchimp en Spotler. We streven er altijd naar om de meest geschikte technologie te kiezen die het beste past bij de specifieke behoeften van digitale oplossingen. Vaak is dat een combinatie waarbij alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten.

Media
BMW MINI wazig in de achtergrond, op de voorgrond een hand met een mobiele telefoon en een app van MINI.

Linker kolom


Drupal

Het fundament van onze websites en online platformen is het open source Content Management Systeem Drupal. Drupal is Open Source: dat scheelt veel kosten en je bent niet afhankelijk van één leverancier. Daarnaast blijft data en content 100% van jou. Drupal is zeer geschikt om te koppelen met backoffice en headless toepassingen. Drupal is robuust, betrouwbaar en de beveiliging is uitmuntend.

Rechter kolom

Frontend en Backend Development

Wij hebben ervaren frontend en backend ontwikkelaars die nauw samenwerken en zorgen voor een  harmonieuze en gebruikersvriendelijke digitale ervaring. Onze frontend-ontwikkelaars richten zich op de gebruikersinterface en zorgen voor een optimale, responsive gebruikerservaring met tools zoals HTML, CSS en JavaScript. Backend-ontwikkelaars werken met de servers, de databases en de applicatie-logica met talen zoals Symfony, Laravel en JSON. Zij zorgen ervoor dat alle data correct wordt verwerkt en dat de applicatie veilig, betrouwbaar en schaalbaar is.

 

Tekst
Tekst

Ennatuurlijk online platform

De website van Ennatuurlijk is gemaakt voor de consument en de zakelijke markt en speelt een cruciale rol in het leveren van een prettige en effectieve klantreis. Gemaakt met Drupal en bevat een Postcode checker en Storingsmeldingen. De website is gekoppeld met Pardot (Salesforce) en Recrutee.

Lees meer

Media
Vrouw zit op de bank en kijkt op haar mobiele telefoon, de hond zit ernaast.
Linker kolom

Onze 5 development principles

Middelste kolom

Content Management gedreven

Veel online platformen en websites hebben een Content Management System (CMS). Wij gebruiken hiervoor meestal het Drupal CMS. Hiermee heb jij de controle over jouw digitale inhoud en content en kunnen we flexibel inspelen op veranderende behoeften.

Rechter kolom

Design System integratie

Onze digitale oplossingen maken gebruik van betrouwbare technologie die voldoet aan de laatste standaarden. Wij ontwerpen en ontwikkelen ze zo dat ze zorgen voor een perfecte beleving op alle devices. Een Design System zorgt voor consistentie in de gebruikerservaring en merkbeleving en zorgt vanaf de start voor een efficiënt Digital Design en Development.

Linker kolom

Modulaire Opbouw en Standaarden

We werken modulair en bewaken de standaarden op het gebied van beveiliging, snelheid en betrouwbaarheid. We zorgen voor maximale flexibiliteit zonder concessies te doen aan prestaties.

Middelste kolom

Duurzaamheid en Doorontwikkeling

Onze digitale toepassingen zijn ontworpen om minimaal vijf jaar vooruit te kunnen. De digitale wereld ontwikkeld razendsnel en wij kunnen met jouw platform anticiperen op veranderingen.

Rechter kolom

Build Once, Use Many

Tijd is geld en we willen voorkomen dat we dingen dubbel doen. Vanaf de start houden we er rekening mee dat wat we maken moet kunnen meegroeien met nieuwe inzichten en wensen, andere regels en normen, trends en ontwikkelingen. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van inzichten én onderdelen die we al hebben en doen we niets opnieuw zonder dat het écht nodig is.

Tekst
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Development nodig?

We maken graag vrijblijvend kennis. Stuur ons een bericht of bel ons.

Maak een afspraak bij React Online