Tekst

Digital Design 

Digital Design is onmisbaar voor het creëren van een robuust online platform dat voldoet aan de huidige eisen en klaar is voor de toekomst. Daarbij verleggen we de grenzen tussen mensen en technologie. De User Experience staat het in het teken van jouw doelstellingen én die van je bezoekers en gebruikers. Met behulp van Design Systems zorgen we voor consistentie en een efficiënte basis om te groeien.

Tekst

Het leven van mensen makkelijker maken

Met Digital Design realiseren we grensverleggende digitale oplossingen die op basis van Design Systems en de laatste design principles mee kunnen groeien met jouw ambities. Of het nu gaat om een online platform, een website of een digitale toepassing, wij staan klaar om jouw digitale platform naar nieuwe hoogten te tillen een toekomstbestendig Digital Design. Altijd ten dienste van jouw doelstellingen én die van bezoekers en gebruikers. 

Media
Design UX & UI met Figma - Koonings.com

Linker kolom

Concepting

Met Concepting onderzoeken we mogelijkheden en inspireren we om de juiste vorm te vinden die perfect aansluit bij jouw doelgroep en jullie organisatie. We definiëren de kernprincipes en uitgangspunten die als leidraad dienen voor het ontwerpproces van grensverleggende digitale toepassingen. Daarmee leggen we het strategische fundament voor het Digital Design, die naadloze aansluit bij de Digitale Strategie.

Rechter kolom

Wireframing, Structuur en Workflow

Bij Wireframing, Structuur en Workflow ligt de focus op de klantreis, waarbij we de processen in kaart brengen en een proof of concept creëren. Dit stelt ons in staat om snel te toetsen of de geplande elementen effectief werken. Dit is cruciaal voor het vroegtijdig identificeren en oplossen van eventuele knelpunten en zorgen we voor een gestroomlijnde ontwikkeling.

Linker kolom

User Interface

Met zorgvuldig bepaalde kaders gaan we over naar het uitwerken van het digitale platform met een gedetailleerd design. We streven naar de perfecte balans tussen gebruikersvriendelijkheid en esthetiek. De User Interface wordt uitvoerig getoetst voor verschillende toepassingsvormen, zoals desktop en mobiel of bediening met voice. We waarborgen toegankelijkheid, zodat iedereen kan genieten van het eindresultaat. Daarbij draait alles om het creëren van een effectieve en fijne gebruikerservaring, ofwel UX.

Rechter kolom

Design System

Het Design System is een dynamische bibliotheek die de bouwstenen levert voor alle digitale uitingen. Het is schaalbaar en voldoet aan de huisstijlrichtlijnen. We voegen gedetailleerde gebruiksinstructies toe en zorgen voor consistentie in de merkbeleving over alle kanalen. Met het Design System kunnen we kostenefficiënt grensverleggende digitale toepassingen creëeren. Het is ook een investering in de toekomst omdat je er efficiënt en consistent mee kunt doorontwikkelen.

Linker kolom

Content Creatie

Alle content creatie-inspanningen beginnen met het begrijpen van jouw doelgroep, de waarden van je organisatie en de doelstellingen van het digitale platform. We creëeren samen de tone of voice die past bij de identiteit van het merk en je bezoekers inspireert tot actie. Of het nu gaat om informatie teksten, pakkende koppen of boeiende multimedia, we zorgen ervoor dat elke creatieve keuze bijdraagt aan het versterken van de merkbeleving. De mogelijkheden van AI nemen we daarin mee. 

Rechter kolom
Tekst

Philips Ambient Experiences

Voor Philips Medical Systems ontwikkelde React Online Ambient Experiences, een interactieve beleving voor kinderen die de confontatie met het ziekenhuis omzet in een geweldige ervaring. Ambient Experiences is een Digital Design innovatie in de zorg die wereldwijd wordt ingezet.

Lees meer

Media
Kind in MRI-scanner met Philips logo
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Heb je een design vraagstuk?

We maken graag vrijblijvend kennis. Stuur ons een bericht of bel ons.

Maak een afspraak bij React Online