Tekst

Digital Experience Platform (DXP) 

Een Digital Experience Platform (DXP) is een krachtige oplossing die organisaties in staat stelt om verder te gaan dan een Content Management Systeem (CMS). Een DXP biedt bezoekers een volledige digitale ervaring en draagt bij aan een diepere betrokkenheid van bezoekers en gebruikers met een geïntegreerde digitale aanpak voor personalisatie, marketing automation, analytics en integratie van externe informatiebronnen.

Tekst

Wat is een Digital Experience Platform (DXP)?

Een DXP is een geïntegreerd platform dat de gehele digitale ervaring van gebruikers beheert en verbetert. Het omvat een breed scala aan functies en tools om klanten te betrekken, content te beheren, personalisatie te bieden en multichannel en omnichannel interacties aan te gaan. Een DXP biedt een naadloze en gepersonaliseerde ervaring voor gebruikers over verschillende digitale kanalen zoals websites, apps en sociale media.

Media
Photo by Tânia Mousinho on Unsplash

Linker kolom

Drupal Content Management Systeem

Het Drupal Content Management Systeem (CMS) is het centraal onderdeel van een DXP-ecosysteem vanwege de krachtige contentbeheermogelijkheden en flexibiliteit. Drupal integreert naadloos met andere DXP-componenten en biedt een sterke basis voor het beheren en publiceren van content op verschillende kanalen. Drupal biedt robuuste tools voor het maken, bewerken en publiceren van content, waardoor marketeers en contentbeheerders gemakkelijk content kunnen beheren.

Meer over Drupal

Rechter kolom
Drupal logo vierkant
Linker kolom

Eigenschappen van een DXP

Een DXP biedt een naadloze en gepersonaliseerde ervaring voor gebruikers over verschillende digitale kanalen zoals websites, apps en sociale media.

Middelste kolom

Meertalig en Multiregio

Drupal heeft geavanceerde meertalige mogelijkheden, waardoor meertalige content op een DXP-website eenvoudig kan worden beheerd. Ook kunnen we inspelen op de behoefte van verschillende landen, regio’s of continenten.

Rechter kolom

Flexibiliteit

Drupal is modulair en kan worden aangepast om te voldoen aan specifieke behoeften en integraties met andere DXP-componenten. Daarnaast is er een enorme beschikbaarheid van 50.000+ modules en functionaliteiten.

Linker kolom

Koppelingen

Informatie uit externe systemen als een PIM, CRM, ERP of commerce oplossing wordt eenvoudig via het online platform ontsloten. Zo werkt je met één bron van informatie die je op meerdere plaatsen kunt toepassen.

Middelste kolom

Marketing automation

Er is een scala aan mogelijkheden en tools beschikbaar voor marketing automation die naadloos aansluiten in het DXP. Van e-mail marketing met Mailchimp of Spotler tot aan leadopvolging met Hubspot of LeadInfo.

Rechter kolom

Personalisatie

Het DXP biedt personalisatie van content en gebruikerservaring op allerlei manieren waardoor je gerichte online dienstverlening biedt en je mensen persoonlijke kunt benaderen.

Linker kolom
Rechter kolom
Drupal DXP platform
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Benieuwd wat een DXP voor jouw merk kan betekenen?

Wij leggen het je graag uit. Stuur ons een berichtje of bel ons. We komen vrijblijvend laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Maak een afspraak bij React Online