Tekst

API koppelingen 

Door jouw digitale toepassing te koppelen met backoffice applicaties en marketing automation, maken we processen sneller, efficiënter en minder foutgevoelig. Dit maakt het mogelijk voor jouw organisatie en je medewerkers om te focussen op waar je goed in bent. Wij nemen daarbij het routinewerk over met slimme  automatisering. React Online heeft bijna 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en integreren van websites en online platformen met een scala aan softwarepakketten en SaaS-diensten.

Tekst

Slimme koppelingen

Wanneer je gebruik maakt van slimme koppelingen dan kun je efficiënter werken en fouten voorkomen. Want waarom zou je als organisatie vacatures, producten, evenementen of andere zaken dubbel invoeren als het ook in één keer kan? Wij weten  precies waar de besparing zit én hoe je tijd kunt besparen en je klanten beter kunt helpen. Of het nu gaat om je ERP, CRM of PIM-systeem, met behulp van API’s helpen we onze klanten steeds weer om kosten te besparen.

Media
De kracht van koppelingen

Linker kolom

Boekhouding

Waarom zou je facturatie en de opvolging van online bestellingen nog handmatig doen? Wij integreren jouw Drupal-website, bestelplatform en persoonlijke omgeving met  online boekhoudpakketten zoals Exact Online of AFAS. Andere voorbeelden zijn AccountView en Twinfield. Van het ophalen van informatie tot het direct plaatsen van bestellingen, je kunt veel winst behalen door dit via een koppeling te automatiseren.  

Rechter kolom

CRM / ERP

Met directe koppelingen zorgen we ervoor dat jouw bezoekers onmiddellijk worden herkend en bestellingen correct worden verwerkt. Ook kunnen klanten zelf informatie  inzien, wijzigen of opvragen via een persoonlijke omgeving. Dit vermindert het aantal aanvragen bij jouw organisatie en stelt klanten in staat om 24/7 zelfstandig aan de slag te gaan. Een situatie waar iedereen beter van wordt, toch? Wij realiseren koppelingen met onder andere Gripp, SugarCRM en Salesforce. Maar ook met SAP Business One, Hellos en Databride.

Linker kolom

PIM Systemen

Wil je jouw producten centraal beheren en distribueren met een PIM-systeem? Dan is het essentieel dat deze producten ook automatisch op jouw website, shop of online platform verschijnen. Met een PIM-integratie zorg je ervoor dat de nodige producten moeiteloos naar jouw online platform worden overgebracht. Ook wanneer informatie  niet in het PIM-systeem staat, dan kun je deze gemakkelijk toevoegen en verrijken in het CMS. We ondersteunen veel PIM-systemen, zoals Compano en Proplanet , maar daag ons vooral uit!

Rechter kolom

Marketing

In veel gevallen dient een website als leadgenerator. Dat kan een potentiële klant zijn, maar ook potentiële donateurs of aanmeldingen zijn leads. Om deze snel te kunnen opvolgen koppelen wij websites van onze klanten vaak aan marketing automation tools. Door marketingkoppelingen te gebruiken zorg je ervoor dat gekwalificeerde leads in de juiste systemen terechtkomen voor snelle opvolging. Aanmeldformulieren worden in de  huisstijl vormgegeven voor een naadloze integratie, wat handmatig importeren en exporteren overbodig maakt. We doen regelmatig integraties met marketing automation tools als Snelmailer, Mailchimp, Spotler en Pardot.

Linker kolom

Je zal niet de eerste zijn die door goede automatisering of een slimme koppeling nieuwe mogelijkheden ontdekt en tijd kunt besparen. 

Rechter kolom

Linker kolom

Recruitment

We kunnen je helpen om het wervingsproces aanzienlijk eenvoudiger te maken met recruitment of Applicant Tracking Software (ATS). Koppelingen met dit soort software zorgt ervoor dat vacatures automatisch worden gesynchroniseerd met jouw website en daar verrijkt kunnen worden met extra informatie zoals video's, grafieken, weekagenda’s, en contactpersonen. Het maakt daarbij niet uit of je de vacatures op de eigen website hebt staan of in een aparte werken-bij website. Wij koppelen onder andere met Recruitee, AFAS en Mercash HRM.

Rechter kolom

Single Sign-On

Met het implementeren van Single Sign On zijn er geen dubbele logins meer. Alle gebruikers en hun rechten worden centraal geregeld in bijvoornbeeld Azure Active Directory of ADFS. Zo hoeven mensen maar één keer in te loggen. Of het nu gaat om een persoonlijke omgeving, intranet of een andere online applicatie. Wij zorgen voor een enkele, naadloze login die perfect aansluit bij jouw omgeving, waardoor we alles veilig en simpel houden. 

Linker kolom

Voordelen van een koppeling

Middelste kolom

Optimaliseren 

Door informatie tussen verschillende systemen aan elkaar te koppelen, optimaliseren we processen, voorkomen we fouten en besparen we tijd. We ontwikkelen koppelingen tussen een website of een webshop en jouw CRM-, ERP- of PIM-systeem. Hiermee kunnen opdrachten, afspraken en aankopen automatisch worden verwerkt en klantprofielen worden opgeslagen. Ook kunnen zo producten, beschikbare data en overige informatie worden uitgewisseld tussen je website en het backoffice.

Rechter kolom

Tijd besparen

Handmatige taken zoals copy/paste of data invoeren zijn verleden tijd. Door diverse systemen met elkaar te koppelen, besparen we veel tijd. Zo besparen we voor onze klanten veel tijd waardoor FTE's efficiënter kunnen inzetten. Dit stelt hen in staat om zich te richten op belangrijkere zaken in deze tijd van arbeidsmarktschaarste. 

 

Daag ons uit

Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Benieuwd naar de voordelen voor jouw website?

Wij denken graag met je mee over hoe we het voor jou, je organisatie en je klanten makkelijker kunnen maken, zodat je grenzen kunt verleggen.

Maak een afspraak bij React Online