Drupal hosting

Speciaal voor onze klanten verzorgen we ook het hosten van onze Drupal websites. Zo heb je één aanspreekpunt en kunnen we je volledig ontzorgen.

React Drupal hosting platform

Samen met managed hostingprovider TRUE hebben we een eigen Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster aan virtuele servers met load balancers, caching en gescheiden web- en database-servers. Dit alles redundant uitgevoerd op dedicated hardware.

Drupal hosting van React online bij True hosting

Hosting expert

TRUE is wat ons betreft de absolute expert die ervoor zorgt dat wij onze belofte voor snelle en betrouwbare websites naar onze klanten waar kunnen maken. Daarnaast is TRUE ISO-9001 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor we erop kunnen vertrouwen dat onze en jouw data gegarandeerd veilig worden behandeld.

Voordelen

  1. 24/7 echte monitoring
  2. Supersnelle websites
  3. Dagelijkse back-ups
  4. Eén aanspreekpunt
  5. Alles redundant uitgevoerd

Eigen Drupal server

Ook organisaties die behoefte hebben aan een eigen server kunnen we opnemen in ons platform. Hierdoor profiteren deze organisaties van de faciliteiten binnen ons platform, terwijl hun data geplaatst worden op één of meerdere private virtuele servers. Veel verkeer naar je website? Een aantal eigen websites? Samen met TRUE kijken wij naar de mogelijkheden.

Eerst testen dan online! (OTAP)

Al onze websites worden eerst getest en komen daarna op een acceptatieserver, voordat ze op het productieplatform geplaatst worden. Hierdoor kunnen we de productie eerst goed testen op de hosting omgeving. Zo beperken we de risico’s van incidenten voor onze klanten die al op ons platform zitten!

 

otap-straat.jpg

Ervaar de kwaliteit

Opzoek naar een snel, betrouwbaar en robuust hostingplatform?  Bel dan met 040 200 5886 of vul onderstaande formulier in!