Drupal logo wit

 

React online ontwikkelt in Drupal. We hebben vele ambitieuze projecten mogen realiseren en beheersen Drupal tot in de puntjes: van module tot maatwerk, van website tot performanceoptimalisatie. Ook hebben we een Drupal hosting platform laten ontwikkelen, speciaal voor onze klanten!

Drupal Association - Organization Member - React online

Drupal specialist

Wij brengen al jaren merken online met Drupal en we mogen ons met recht Drupalspecialist noemen. Drupal is robuust, schaalbaar, veilig en wordt voortdurend doorontwikkeld door een zeer actieve community.

We hebben een eigen gebruiksvriendelijke Drupalconfiguratie ontwikkeld en daarin een selectie van modules en handigheden voor gebruikers verwerkt. Zo beginnen we bij elke website met een vliegende start.

Daarom Drupal!

 1. Flexibel en uiterst schaalbaar
 2. Waardevolle ondersteuning vanuit de community
 3. Leveranciersonafhankelijk
 4. Meertalige en multi-websites mogelijk
 5. Gebruiksvriendelijk beheer
 6. Open source met meer dan 16.000 modules
 7. Veilig met continue updates
 8. Zoekmachinevriendelijk
 9. Koppelingen met externe systemen 

Online maatwerk

Drupal geeft ons de vrijheid om elke online uitdaging volledig op maat te ontwikkelen, óók de grafische schil. Hierdoor hebben we maximale controle over het eindproduct en weten we welke onderdelen gebruikt worden. Dit maakt dat we voor 100% achter het resultaat kunnen staan.


Drupal modules

Drupal biedt meer dan 16.000 modules vanuit de community. De kans is dan ook zeer groot dat de oplossing die het beste bij je vraag past in dit systeem beschikbaar is en we deze als uitgangspunt kunnen nemen. Bestaat de gewenste functionaliteit nog niet? Dan bouwen we die gewoon!

Drupal community

Drupal koppeling

Drupal koppelingen voor o.a. ERP en CRM systemen

Wij houden ervan om koppelingen te ontwikkelen en hiermee het proces van onze klanten te automatiseren. Hier komt onze technische kennis echt tot zijn recht. Koppeling met Exact, Sharepoint, maatwerk CRM of ERP?

Laat het maar weten, wij zoeken het uit en bouwen het voor je!


Drupal beheer

Met Drupal beheer zorgen we ervoor dat je website up-to-date blijft. De beveiliging van je Drupal website staat daarbij voorop. Als er nieuwe updates zijn, werken wij je website proactief bij. Daarnaast kennen we de specifieke ins en outs van je website en kunnen we eventuele wijzigingen direct vakkundig uitvoeren.

 • Proactieve beveiligingsupdates
 • Monitoren gezondheid van de website
 • Top Performance op ons Drupal hosting platform
 • Professionele Helpdesk
 • Op basis van onze Strippenkaart

Drupal hosting

De perfecte website is snel en altijd beschikbaar. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom samen met TRUE een super Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid waarmaken. Bij TRUE staat 24/7 een team van specialisten voor ons klaar om het platform optimaal te laten werken en adviseert ons bij technische databaseverbeteringen.

Lees meer over Drupal hosting

Toe aan een eigen server of omgeving?

Ook dat regelen we voor je!

Ook met Drupal aan de slag?

Wil je weten wat React online voor jouw onderneming kan betekenen? Bel dan met 0493-399440 of vul onderstaande formulier in!