Drupal specialist

React Online realiseert online platformen met Drupal. Wij ontwikkelen websites, mijn-omgevingen en digitale toepassingen. Drupal is open source wat veel kosten scheelt. Het is SaaS maar content én code blijft van jou. Er is geen vendor lock-in en het is uitermate geschikt om te koppelen met backoffice en een headless frontend. 

 

Drupal Association - Organization Member - React online

Voortdurend in ontwikkeling

Drupal is robuust, schaalbaar, veilig en wordt voortdurend doorontwikkeld door tienduizenden experts wereldwijd. We hebben een eigen Drupal omgeving ontwikkeld waarmee we razendsnel een website realiseren en waar al veel handigheden voor bezoekers en redacteurs in zit. Bovendien kunnen we je helpen met een Drupal upgrade.

Lees meer over Drupal upgrades

De voordelen van Drupal

 1. Flexibel en uiterst schaalbaar
 2. Ondersteuning van 10 duizenden experts
 3. Leveranciersonafhankelijk
 4. Meertalige ondersteuning
 5. Gebruiksvriendelijk
 6. Open source
 7. Veilig met continue updates
 8. Zoekmachinevriendelijk
 9. Koppelingen met externe systemen en headless en decoupled frontend 

Drupal modules

Drupal biedt tienduizenden functionaliteiten die direct kunnen worden ingezet. Grote kans dat de oplossing die het beste bij je vraag past voor Drupal beschikbaar is en we deze als uitgangspunt kunnen nemen. Bestaat de gewenste functionaliteit nog niet of moet die anders? Dan realiseren we dat gewoon.

Drupal community

Flexibel

Drupal geeft ons de vrijheid om elke online uitdaging volledig op maat te ontwikkelen, óók de grafische schil. Hierdoor hebben we maximale controle over het eindproduct en weten we welke onderdelen gebruikt worden. Dit maakt dat we voor 100% achter het resultaat kunnen staan.

Drupal koppeling

Wij houden ervan om koppelingen te ontwikkelen en hiermee het proces van onze klanten te automatiseren. Hier komt onze technische kennis echt tot zijn recht. Koppeling met Exact, Sharepoint, maatwerk CRM of ERP?

Laat het maar weten, wij zoeken het uit en bouwen het voor je!

 

Drupal koppelingen voor o.a. ERP en CRM systemen

Drupal beheer

Met Drupal beheer zorgen we ervoor dat je website up-to-date blijft. De beveiliging van je Drupal website staat daarbij voorop. Als er nieuwe updates zijn, werken wij je website proactief bij. Daarnaast kennen we de specifieke ins en outs van je website en kunnen we eventuele wijzigingen direct vakkundig uitvoeren.

 

 • Proactieve beveiligingsupdates
 • Monitoren gezondheid van de website
 • Top Performance op ons Drupal hosting platform
 • Professionele Helpdesk
 • Op basis van onze Strippenkaart

Drupal upgrade

Als je gebruik maakt van Drupal dan is de kans groot dat je nog geen Drupal versie 10 hebt. Vanaf 1 november komen er dan geen updates meer uit voor jouw Drupal versie, waardoor je (beveilings)risico's loopt. Ook wordt doorontwikkelen moeilijker en kostbaarder. Heb je Drupal 7, 8 of 9? Laat ons een Drupal upgrade doen. Dan ben je weer veilig, snel én up-to-date. 

Lees meer over Drupal upgrades

Drupal hosting

De perfecte website is snel en altijd beschikbaar. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom samen met TRUE een super Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid waarmaken. Bij TRUE staat 24/7 een team van specialisten voor ons klaar om het platform optimaal te laten werken en adviseert ons bij technische databaseverbeteringen.

Lees meer over Drupal hosting

Toe aan een eigen server of omgeving?

Ook dat regelen we voor je!

Drupal specialisme nodig?

Wil je weten wat React Online voor jouw organisatie kan betekenen? Bel ons op +31 40 200 5886 of mail naar hello@reactonline.nl