Tekst

Drupal als betrouwbaar content framework 

React Online realiseert online platformen met Drupal. Wij ontwikkelen websites, mijn-omgevingen en digitale toepassingen. Drupal is open source wat veel kosten scheelt. Het is SaaS maar content én code blijft van jou. Er is geen vendor lock-in en het is uitermate geschikt om te koppelen met backoffice en een headless frontend. 

Tekst

Voortdurend in ontwikkeling

Drupal is robuust, schaalbaar, veilig en wordt voortdurend doorontwikkeld door tienduizenden experts wereldwijd. We hebben een eigen Drupal omgeving ontwikkeld waarmee we razendsnel een website realiseren en waar al veel handigheden voor bezoekers en redacteurs in zit. Bovendien kunnen we je helpen met een Drupal upgrade.

Lees meer over Drupal upgrades

Media
Front-end development Drupal
Linker kolom

De voordelen van Drupal

 • Flexibel en uiterst schaalbaar
 • Ondersteuning van 10 duizenden experts
 • Leveranciersonafhankelijk
 • Meertalige ondersteuning
 • Gebruiksvriendelijk
 • Open source
 • Veilig met continue updates
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Koppelingen met externe systemen en headless en decoupled frontend 
Middelste kolom

Modulaire tool

Drupal biedt tienduizenden functionaliteiten die direct kunnen worden ingezet. Grote kans dat de oplossing die het beste bij je vraag past voor Drupal beschikbaar is en we deze als uitgangspunt kunnen nemen. Bestaat de gewenste functionaliteit nog niet of moet die anders? Dan realiseren we dat gewoon.

Rechter kolom

Flexibel

Drupal geeft ons de vrijheid om elke online uitdaging volledig op maat te ontwikkelen, óók de grafische schil. Hierdoor hebben we maximale controle over het eindproduct en weten we welke onderdelen gebruikt worden. Dit maakt dat we voor 100% achter het resultaat kunnen staan.

Media
Close up van scherm met code
Tekst

Drupal koppelingen

Wij houden ervan om koppelingen te ontwikkelen en hiermee het proces van onze klanten te automatiseren. Hier komt onze technische kennis echt tot zijn recht. Koppeling met Exact, Sharepoint, maatwerk CRM of ERP?

Laat het maar weten, wij zoeken het uit en bouwen het voor je!

Drupal beheer

Linker kolom

Met Drupal beheer zorgen we ervoor dat je website up-to-date blijft. De beveiliging van je Drupal website staat daarbij voorop. Als er nieuwe updates zijn, werken wij je website proactief bij. Daarnaast kennen we de specifieke ins en outs van je website en kunnen we eventuele wijzigingen direct vakkundig uitvoeren.

Rechter kolom
 • Proactieve beveiligingsupdates
 • Monitoren gezondheid van de website
 • Top Performance op ons Drupal hosting platform
 • Professionele Helpdesk
 • Op basis van onze Strippenkaart

Linker kolom

Drupal upgrade

Als je gebruik maakt van Drupal dan is de kans groot dat je nog geen Drupal versie 10 hebt. Vanaf 1 november komen er dan geen updates meer uit voor jouw Drupal versie, waardoor je (beveilings)risico's loopt. Ook wordt doorontwikkelen moeilijker en kostbaarder. Heb je Drupal 7, 8 of 9? Laat ons een Drupal upgrade doen. Dan ben je weer veilig, snel én up-to-date. 

Lees meer over Drupal upgrades

 

Rechter kolom

Drupal hosting

De perfecte website is snel en altijd beschikbaar. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom samen met TRUE een super Drupal hosting platform opgebouwd met een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid waarmaken. Bij TRUE staat 24/7 een team van specialisten voor ons klaar om het platform optimaal te laten werken en adviseert ons bij technische databaseverbeteringen.

Lees meer over Drupal hosting

Ben jij klaar voor de toekomst?

Dan stellen we voor om snel samen een bakkie te doen!

Maak een afspraak bij React Online