Tekst

Content Management Systeem (CMS) 

Een Content Management Systeem (CMS) is een online platform dat wordt gebruikt om digitale content te beheren, publiceren en organiseren. Met een CMS kun je diverse soorten content online publiceren, zoals tekst, afbeeldingen en video's. Daarbij ben je vrij in vorm en de manier waarop je je content wilt presenteren. Of het een website betreft, een mobiel device of een headless toepassing, met een CMS kun je jouw bezoekers en gebruikers altijd bereiken. Met een CMS kun je snel en gemakkelijk content op websites en andere platformen beheren zonder dat er technische kennis vereist is.

Tekst

Drupal CMS

Wij ontwikkelen online platformen en website op basis van het Drupal Content Management Systeem. Drupal is een open source CMS dat wereldwijd veel wordt gebruikt en bekend staat vanwege de flexibiliteit, veiligheid en uitbreidingsmogelijkheden. Drupal kan met de meeste systemen koppelen. Met API’s koppelen wij jouw online platform eenvoudig  aan jullie backoffice systemen. Denk aan CRM systemen zoals Microsoft Dynamics en Salesforce, ERP systemen, HRM systemen zoals Recruitee en Product Management Systemen zoals Compano en Proplanet.

Lees meer over het Drupal CMS

Media
Jurgen design close up

Linker kolom

Veilig

Drupal staat bekend om de hoge mate van veiligheid. Een dedicated team van experts werkt dagelijks aan Drupal en de beveiliging. Drupal heeft een eigen een beveilingsbeleid en een proces voor updates en patches. Met ons Drupal Hosting Platform voldoet jouw website of mijn-omgeving aan de laatste standaarden, waaronder die van OWASP en ISO 27001. Ons beheer en support team houdt jouw platform proactief up-to-date.

Rechter kolom

Open Source

Doordat Drupal open source is, ben je niet afhankelijk van één leverancier (geen lock-in), want er zijn veel experts te vinden die bekend zijn met het open systeem. Het behoudt van eigendom over jouw content en data is met Drupal gewaarborgd. Dagelijks werken ruim 35.000 experts met Drupal en er zijn meer dan 50.000 plug-ins voorhanden. Voor elke vraag is daarmee een oplossing te vinden. React Online is actief in de wereldwijde Drupal gemeenschap en kan daarmee de wereldwijde kennis direct raadplegen. Drupal valt onder de open source GPL licentie, maar heeft geen licentiekosten. Zo kun je jouw budget volledig besteden aan vorm, functionaliteiten en content.

Tekst
Media
CMS Interface van Drupal voor contentbewerking en redactie
Tekst

LaunchKit

LaunchKit is uitbreiding op Drupal dat ervoor zorgt dat de meest gebruikte functionaliteiten zijn voor-geïnstalleerd. Zo kunnen we een vliegende start maken met jouw online platform. Veel gebruikte contenttypen en SEO functies zorgen direct voor een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Ook een Media Bibliotheek die automatisch afbeeldingen in het juiste formaat zet en handige redactie functies komen mee met InstallKit. Zo kun je direct aan de slag met het beheren van de content, ook al is de website nog in ontwikkeling. Je houdt daarnaast meer budget beschikbaar om te besteden aan vorm, inhoud en eventueel maatwerk.

Linker kolom

Functies

 • Uitgebreide media bibliotheek 
  (video, beeld, documenten)
 • Paragrafen voor flexibele pagina opbouw
 • Geavanceerde zoekfunctie met SOLR
 • Uitgebreide gebruikers en rollen
 • Moderne contentredactie met revisies
 • Categorisering met tags en taxonomieën
 • Workflows, revisies en backups
Middelste kolom

Basis contenttypen

 • Artikelen (nieuws, blog)
 • Marketing pagina’s
 • Producten
 • Vacatures
 • Fotoalbums
 • Webformulieren
 • Content Search
Rechter kolom

Eigenschappen

 • Open Source, geen vendor lock-in
 • Zeer veilig
 • 50.000 uitbreidingen beschikbaar
 • Zoekmachine geoptimaliseerd SEO
 • Wereldwijd veel gebruikt
 • Ruim 25.000 ontwikkelaars en een actieve Nederlandse Drupal gemeenschap

Linker kolom

Digital Experience Platform (DXP)

Het CMS is een centrale functionaliteit van een Digital Experience Platform (DXP) dat de complete digitale ervaring van gebruikers kan bieden. Naast het CMS richt een DXP zich op een diepere betrokkenheid van bezoekers en gebruikers met een geïntegreerde digitale aanpak voor personalisatie, marketing automation, analytics en integratie van externe informatiebronnen.

Rechter kolom

De toekomst is nu

Met AI, voice, mobiele apps, contentplarformen en API’s verschijnt de informatie uit een CMS al lang niet meer alleen in een webbrowser. Steeds vaker gebruiken we een voice assistant als Siri, Google Assistant of Alexa om informatie op te zoeken. Met AI zoals ChatGPT worden deze ook steeds intelligenter. Door opmaak en inhoud op een goede manier te scheiden, kunnen we het CMS hier de perfecte rol laten spelen in het leven van mensen.

Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Benieuwd hoe een CMS kan meegroeien met jouw organisatie?

Of wil je eens zien wat er allemaal kan? Stuur ons een berichtje of bel ons. We komen vrijblijvend ons Drupal CMS demonstreren.

Maak een afspraak bij React Online