Media
Ennatuurlijk corporate image
Tekst

Ennatuurlijk

Lokale energieconcepten voor consument en zakelijke markt

  • Drupal
  • Postcode checker
  • Storingsmelding
  • Koppeling met Pardot (Salesforce)
  • Koppeling met Recrutee
  • Design: In10 
Tekst

Ennatuurlijk digitaal platform voor optimale online service aan B2B en B2C markt

Ennatuurlijk levert energie uit lokale energieconcepten aan 85.000 consumenten en ca. 1.200 zakelijke klanten. De website speelt hierbij een cruciale rol en zorgt voor prettige en effectieve klantreizen voor zeer een diverse groep mensen. De afgelopen maanden werd het online platform volledig vernieuwd waardoor producten en diensten makkelijk en snel worden gevonden en waarmee Ennatuurlijk een optimale digitale service kan bieden. De website werd gerealiseerd met Drupal en ontworpen door IN10.

Media
Ennatuurlijk zakelijke homepage
Tekst

Doorpakken in lokale energie 

De energiecrisis is nog volop gaande en daarmee wordt de verbinding tussen energieleveranciers en mensen belangrijker dan ooit. Ennatuurlijk wil een optimale service bieden door drempels weg te nemen en te zorgen voor zo min mogelijk gedoe. Of het nu gaat om je prive of zakelijke behoeften, het online platform is één van de belangrijke schakels in de klantreis.

Tekst

Online dienstverlening

De website voorziet een brede groep mensen in een grote diversiteit aan informatie. Het online platform beantwoord vragen die mensen hebben over hun warmte/kou en de eventuele zorgen wegnemen die spelen. Mensen kunnen snel en makkelijk zaken regelen en antwoorden op vragen vinden met to-the-point informatie en conversie richting het contactformulier en de nieuwsbrief. 

Daarnaast geeft het platform ook de nodige inspiratie en komt de content tot zijn recht, daar waar het relevant is voor de bezoekers. De website zal op deze manier ook veel meer een contenthub worden voor kennisdeling en verbindt producten en diensten aan bezoekers.

Media
Ennatuurlijk postcode check en nieuws
Media
Ennatuurlijk overzicht met storingen
Tekst

Merkpositionering

Het nieuwe online platform is onderdeel van de merkessentie van Ennatuurlijk: Doorpakkers in lokale energie en bedient zowel de B2C als B2B markt. Belangrijke business doelstellingen zijn de groei in de markt door het werven van nieuwe klanten, bijvoorbeeld door nieuwe projecten met woningcorporaties en projectontwikkelaars. Het platform is ook hét kanaal voor het claimen van thought leadership als partner in de energietransitie en bewijsvoering met cases en tevreden klanten.

Tekst

Klant aan het woord

"Onze nieuwe website moet zorgen voor een nog betere klantbeleving en positioneert ons in een sterk bewegende energiemarkt. Het resultaat: een online platform waarbij we dicht bij onze klanten staan en hen snel antwoord op hun vragen geven. We willen ook onze zakelijke partners en stakeholders inspireren en informeren over de zaken die wij als bedrijf te bieden hebben. Daarnaast is er ook plaats gemaakt voor employer branding waarbij je kunt zien hoe leuk het is om bij Ennatuurlijk te werken."

Kim van Erp (Ennatuurlijk) met een Splash Award

 


Kim van Erp - Senior Marketing- en Communicatieadviseur

Tekst

Drupal als digitale hub

De website maakt gebruik van Drupal, het open source content management systeem dat werd gekoppeld aan Pardot (Salesforce) en Recrutee voor de vacatures. Dat was de opmaat naar een Digital Experience Management systeem waarmee Ennatuurlijk de komende jaren online ambities verder kan invullen en uitbreiden.

De Bespaartips werd vereenvoudigd en ook de Storingen sectie kreeg de nodige aandacht. Terwijl het platform in Agile Scrum sprints werd gerealiseerd, werd de content al door de redactie in het CMS geplaatst. Gaandeweg werden contenttypes, functionaliteiten en vormen toegevoegd. Dit in synergie met de contentmigratie die daarmee tegelijk plaatsvond.

Media
Ennatuurlijk homepage voor consumenten
Media
Ennatuurlijk website presentatie
Tekst

Digitale toegankelijkheid

De website voldoet aan de laatste OWASP richtlijnen voor informatiebeveiliging. De website is snel en digitaal toegankelijk opgezet.

 

www.ennatuurlijk.nl

Wil je meer weten over het online platform van Ennatuurlijk?

Heb je een uitdaging met het realiseren van online doelstellingen voor diverse doelgroepen? Neem contact op en we laten je met gepaste trots zien hoe wij dat hebben opgelost voor Ennatuurlijk!

Maak een afspraak bij React Online