Media
Callowfit corporate branding
Tekst

Callowfit

Een dynamische meertalige productpresentatie

  • Drupal
  • Verkooppunten zoeker
  • Meertalige website
  • React.js front-end
  • Design: React Online
Tekst

Callowfit; Een frisse, smaakvolle site

Wat ooit begon als een voedingsmiddelen-fabrikant voor de sportindustrie is uitgegroeid tot een toonaangevende producent van caloriearme en suikervrije sauzen. Met een sterke focus op een gezonde lifestyle bedient Callowfit de internationale B2B en B2C markt. De meertalige website bedient verschillende continenten, waaronder het Europa, het Midden-Oosten en Azië. Het online platform past bij de kleurrijke visie die culturen verbindt met smaakbeleving en de focus heeft op online conversie. 

Media
Callowfit sausen - productlijn carousel
Tekst

Nieuwe identiteit

Callowfit vertaalde hun aanpak en visie naar een nieuwe brandidentiteit. Een identiteit die sterk naar voren moest komen op hun website. React Online ging, op basis van de merkidentiteit die Sterk Reclamebureau ontwikkelde, aan de slag met het ontwerp van de website.

Het doel?

Een perfecte combinatie van dynamische overgangen in het flexibele Drupal. Kleurrijk, fris en smaakvol.

Het resultaat?

Een website waar merk, consument en verkoop samen komt. Met een fanzone, diverse recepten en actuele verkooppunten is de website een uitstekende navigator voor consumenten die meer willen weten. 

Tekst

Met recht een betere website

Met de nieuwe website heeft Callowfit een platform dat beter aansluit bij hun visie, hun drijfveren en hun aanpak. De resultaten tot nu toe:

  • Een nieuwere, frisse merkbenadering 
  • Een snellere en dynamische website
  • Meer gebruiksgemak voor klanten en marketeers 
  • Meertalige website met meer dan 8 beschikbare talen
  • React.js front-end voor dynamische beelden
Media
Callowfit product presentatie
Media
Callowfit content
Tekst

Uitdagende User Experience

Het ontwerp van deze dynamische website kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Het bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Om tot de prachtige, vloeiende overgangen te komen, is er gebruik gemaakt van react.js voor de front-end. Dit maakte het extra lastig om de gebruikerservaring op elke device en in elke taal goed te houden. 

Media
Callowfit website
Tekst

Branding website

Callowfit.com is geen standaard brandwebsite. De dynamische productpresentaties geven een nieuwe, frisse en smaakvolle bezoekerservaring aan klanten over de hele wereld.

 

www.callowfit.com

Ben je ook toe aan een unieke branding website?

Dan stellen we voor om snel samen een bakkie te doen!

Maak een afspraak bij React Online