Media
Closeup van filamentlamp
Tekst

React Day™

 

door Imre Gmelig Meijling

op 25 april 2024

Leestijd: ca. 2 minuten

Tekst

Er is veel gaande in de wereld van digitale toepassingen. Om bij te blijven en onze opdrachtgevers goed te kunnen helpen, moeten we soms ook even de tijd nemen om aan onszelf te werken. Een tutorial volgen, een proof of concept maken en dingen slimmer maken zodat we nog dingen nog kostenefficiënter kunnen doen. Daar hebben we onze eigen React Day™ voor in het leven geroepen. 

 

Soms heb je van die dingen daar moet je tijd voor maken. Want tijd is er eigenlijk nooit. Als je die tijd niet maakt, dan gaat die er ook niet komen en dan is er dus ook nooit tijd om te leren, te oefenen en dingen uit te proberen. Hoewel we natuurlijk graag elke dag werken om onze klanten te helpen, helpen we hen juist ook door dingen uit te testen en bij te blijven op het gebied van digitale trends en web technologie. A.I. of kunstmatige intelligentie, nieuwe wetgeving, slimme en stemgestuurde toepassingen, om maar wat te noemen. Maar ook op het gebied van SEO, digital marketing en conversieoptimalisatie is nog altijd veel gaande. Want frameworks en slimme toepassingen die het leven van mensen nog makkelijker kunnen maken blijven in ontwikkeling. Ook de eigen werkplaats moet wel eens op orde worden gebracht en worden voorzien van een update. Daar worden wij blij van. Helemaal als we daardoor ook nog eens sneller en efficiënter online platformen kunnen realiseren. 

 

Tekst

React Day™

Op React Day™ werkt iedereen bij React Online aan innovaties en eigen verbeterinitiatieven. Het is een cultural habit die we koesteren en waar we tijd voor maken. Dat betekent soms dat een meeting moet verplaatsen, want op React Day™ werken we aan onszelf en dat gaat voor op andere afspraken. En onze opdrachtgevers profiteren daar ook weer van. Natuurlijk is ons support team op die dag wel gewoon paraat en helpen zij met het oplossen van problemen en vragen die niet kunnen wachten. 

Tekst

React Day™

React Day™ is een investering in tijd en in onszelf. Maar daar krijgen we dan ook veel voor terug. Modules uittesten, processen uitdenken en het nog beter maken van onze Devops. 

Media
Marc presenteert bij de flipover bij React Online
Tekst

Doe je mee op React Day™? 

Ben je benieuwd hoe onze React Day™ backlog eruit ziet? Of wil je er een keer ééntje meedraaien? Kom dan langs op de woensdag op onze studio in Eindhoven en denk mee met onze uitdagingen. Fris en (0.0) biertjes staan al koud!

Kom langs

Uitdaging geaccepteerd!

Ons kantoor staat letterlijk open voor nieuwe webdev ontwikkelingen en samenwerken aan digitale innovatie. Keertje meedoen?

Blik fris van boven, met React Online logo