Media
Gold Sponsor met Drupaljam en React Online logo. Gouden glitters op de achtergrond.
Tekst

React Online is Gold Sponsor van 20e Drupaljam

 

door Manon Cuijpers

op 2 april 2024

Leestijd: ca. 2 minuten

Tekst

Dit jaar markeert een bijzonder moment voor Drupal want dit jaar is het de twintigste editie van Drupaljam. Natuurlijk is ook dit jaar React Online als Gold Sponsor aanwezig. Op Drupaljam komt de internationale Drupal markt bijeen om kennis en inzichten te delen. Met bijna 500 bezoekers is Drupaljam intussen één van de grootste Drupal evenementen in Europa. Jean-Paul Vosmeer is board member bij de brancheorganisatie Drupal Nederland en zit ook in de organisatie. 

 

Drupaljam staat bekend als één van de grootste en meest invloedrijke Drupal evenementen in Europa. Op Drupaljam komen Drupal ontwikkelaars, gebruikers en bureau’s samen voor een programma met keynotes en werksessies over code, technologie, business en showcases. Ruim 50 sprekers uit binnen- en buitenland praten  bezoekers bij over de ontwikkelingen in en buiten Drupal. Ook aanpalende onderwerpen als projectmanagement, AI en conversieoptimalisatie komen aan bod. 

Tekst

Over Drupaljam

Op Drupaljam leer je over de laatste trends en technologieën op het web en kun je netwerken met leveranciers én gebruikers van Drupal. Onder andere RTL Nieuws, Tesla en Amnesty International horen bij die gebruikersgroep.  Op Drupaljam wordt heel duidelijk wat de kracht is van innovatie en samenwerking. Wanneer deze hand in hand gaan worden grenzen verlegd. Drupaljam brengt mensen samen uit verschillende sectoren, van ontwikkelaars en ontwerpers tot marketeers en product managers, met als raakvlak Drupal. De focus ligt op het delen van kennis, het verkennen van nieuwe technologieën en het samenwerken aan Drupal. 

Tekst

Jam sessie

Drupaljam is ontstaan als ‘jam sessie’ met een handjevol Drupal experts. Het evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel evenement met internationale sprekers en bijna 50 workshops. 

Media
Potten met rozebotteljam met etiket met Drupaljam
Tekst

React Online en Drupaljam

Wij geloven in de kracht van open source software en de voordelen ervan voor organisaties. Als Gold Sponsor dragen wij bij aan het circulaire Drupal ecosysteem en helpen we mee om te zorgen dat Drupal als platform kan blijven groeien. We dragen zo ook bij aan Drupal, dat zich hard maakt voor data ownership, de bescherming van gegevens, niet de exploitatie ervan. 
We zijn actief betrokken bij de organisatie van workshops, lezingen en sessies om kennis en ervaringen uit te wisselen. Ons team van Drupal experts is op Drupaljam aanwezig om kennis te delen over de nieuwste ontwikkelingen rondom Drupal.
 

Jean-Paul Vosmeer, COO van React Online is board member bij de Nederlandse Drupal brancheorganisatie Stichting Drupal Nederland. Hij is ook actief in de organisatie van Drupaljam. 

Tekst

Drupal experts

React Online is Drupal expert en Goud Partner van Stichting Drupal Nederland en lid van de Board of Directors van de Drupal Association. We dragen bij met kennis, code en het organiseren van evenementen als  DrupalConDrupaljam, de Splash Awards en de Drupal Tech Talk. We doen wereldwijd marktonderzoek onder ruim 100 digitale bureau's met de Drupal Business Survey

Meer over Drupal

Media
Imre Gmelig Meijling en Jean-Paul Vosmeer, board members bij de Drupal Association en Stichting Drupal Nederland
Tekst

Datum en locatie

Drupaljam wordt gehouden op donderdag 12 juni 2024 in De Fabrique in Utrecht. Meer informatie en tickets vind je op de website van Drupaljam. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! Eerder mag ook! :-) 

 

Meer weten over Drupal?

Neem contact op met Jean-Paul en kom er achter waarom hij gelooft in werken met Drupal.

Jean-Paul Vosmeer - founder React Online