Ennatuurlijk.nl website op horizontale en verticale tablets

Ennatuurlijk digitaal platform voor optimale online service aan B2B en B2C markt 

Ennatuurlijk levert energie uit lokale energieconcepten aan consumenten en aan de zakelijke markt. De website speelt hierbij een cruciale en zorgt voor prettige en effectieve klantreizen voor zeer een diverse groep mensen. De afgelopen maanden werd het online platform volledig vernieuwd waardoor producten en diensten makkelijk en snel kunnen worden gevonden en waarmee Ennatuurlijk een optimale digitale service kan bieden. .

Energieservice

De energiecrisis is nog volop gaande en daarmee wordt de verbinding tussen energieleveranciers en mensen belangrijker dan ooit. Ennatuurlijk wil een optimale service bieden door drempels weg te nemen en te zorgen voor zo min mogelijk gedoe. Of het nu gaat om je huis of om zakelijke behoeften, het online platform is één van de belangrijke schakels in de klantreis.  

Ennatuurlijk vrouw kijkt op mobiele telefoon op de bank in woonkamer

Welkom bij Ennatuurlijk met tekst en schematische afbeelding

 

Online dienstverlening

De website voorziet een brede groep mensen in een grote diversiteit aan informatie. Het online platform beantwoord vragen die mensen hebben over hun warmte en koude en de eventuele zorgen wegnemen die spelen. Mensen kunnen snel en makkelijk zaken regelen en antwoorden op vragen vinden met to-the-point informatie en conversie richting het contactformulier en de nieuwsbrief. Daarnaast geeft het platform ook de nodige inspiratie en komt de content tot zijn recht, daar waar het relevant is voor de bezoekers. De website zal op deze manier ook veel meer een contenthub worden voor kennisdeling en verbindt producten en diensten aan bezoekers. De website werd gerealiseerd met Drupal en ontworpen door IN10.  

Merkpositionering

Het nieuwe online platform is onderdeel van de merkessentie van Ennatuurlijk: Doorpakkers in lokale energie en bedient zowel de B2C als B2B markt. Belangrijke business doelstellingen zijn de groei in de markt door het werven van nieuwe klanten, bijvoorbeeld door nieuwe projecten met woningcorporaties en projectontwikkelaars. Het platform is ook hét kanaal voor het claimen van thought leadership als partner in de energietransitie en bewijsvoering met cases en tevreden klanten.  

Ennatuurlijk websitepagina

Reviews plaatsen

Kim van Erp Marketing- en Communicatieadviseur bij Ennatuurlijk

“Onze nieuwe website moet zorgen voor een nog betere klantbeleving en positioneert ons in een sterk bewegende energiemarkt. Het resultaat: een online platform waarbij we dichtbij onze klanten staan en hen snel antwoord op hun vragen geven. We willen ook onze zakelijke partners en stakeholders inspireren en informeren over de zaken die wij als bedrijf te bieden hebben. Daarnaast is er ook plaats gemaakt voor employer branding waarbij je kunt zien hoe leuk het is om bij Ennatuurlijk te werken.”  

 

Kim van Erp, Online Marketing- en communicatieadviseur Ennatuurlijk


 

Drupal + Salesforce Pardot

De website maakt gebruik van Drupal, het open source content management systeem dat werd gekoppeld aan Pardot (Salesforce) en Recrutee voor de vacatures. Dat was de opmaat naar een Digital Experience Management systeem waarmee Ennatuurlijk de komende jaren online ambities verder kan invullen en uitbreiden.  

Bekijk website

OWASP

Terwijl het platform in Agile Scrum sprints werd gerealiseerd, werd de content al door de redactie in het CMS geplaatst. Gaandeweg werden contenttypes, functionaliteiten en vorm toegevoegd, in synergie met de contentmigratie die daarmee tegelijk plaatsvond. De website voldoet aan de laatste OWASP richtlijnen voor informatiebeveiliging en de website is snel en digitaal toegankelijk opgezet.  

Meer weten?

Wil je weten hoe we Ennatuurlijk hebben geholpen met het realiseren van het online platform voor B2B en B2C? Of ben je toe aan een Drupal upgrade? Laat het ons weten en we vertellen je er vrijblijvend graag meer over! 

Kom eens langs!