Media
kantoor React Online met easter egg  ;-)
Tekst

React Online: digital Drupal agency uit Eindhoven

 

door Jean-Paul Vosmeer

op 18 januari 2022

Leestijd: ca. 3 minuten

Tekst

Vanaf 1 maart zijn we verhuisd naar Strijp-S in Eindhoven. Strijp is het kloppend hart van technologie en design en staat internationaal bekend als hightech hot spot. Kom gerust eens kijken op onze toffe nieuwe plek. De officiële opening gaan we nog plannen!


We werken verder aan innovatieve websites en digitale platformen vanuit de slimste regio van de wereld. In onze nieuwe studio hebben we genoeg ruimte én een goeie vibe te pakken uitbreiding van ons team. We gaan verder inzetten op het helpen behalen van online doelstellingen met moderne decoupled technologie op basis van Drupal en react.js. Eindhoven scoort goed op het gebied van technologische innovatie en ontwikkeling in Nederland.  Het jaarlijkse Dutch Design Week is een showcase van ruim 2.500 ontwerpers en trekt bijna 300.000 bezoekers van over de hele wereld. 

Onze nieuwe adresgegevens zijn:

React Online
Videolab / Strijp-S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
+31 40 200 58 86
reactonline.nl / hello@reactonline.nl

 

Samen groeien

Met de moderne technieken zijn we echter nooit ver weg en blijven we in nauw contact met onze opdrachtgevers en partners over huidige en nieuwe uitdagingen. Maar komen we ook graag een kopje koffie doen!

Wij willen dan ook graag eenieder bedanken voor het vertrouwen in ons waardoor deze stap mogelijk is gemaakt. Dat de komende periode een tijd mag worden waarin we samen nog verder groeien in alle opzichten! 

Tot ziens in Eindhoven!

Ben jij klaar voor de toekomst?

Dan stellen we voor om snel samen een bakkie te doen!

Maak een afspraak bij React Online