Team React Online in het nieuwe kantoor in Eindhoven

 

Imre Gmelig Meijling stapt in bij React Online 

Vanaf 1 maart is Imre Gmelig Meijling mede directeur bij React Online en gaat hij ons team verder helpen uitbouwen. Hij is sinds 2006 actief in de internationale Drupal gemeenschap en was voorzitter van de Nederlandse Drupal brancheorganisatie. Hij vervulde management en directie-functies bij onder andere Clockwork, Ordina en tot voor kort bij LimoenGroen. Zijn komst valt perfect samen met onze verhuizing naar Strijp-S in Eindhoven. Strijp is het kloppend hart van technologie en design en staat internationaal bekend als hightech hot spot. 

Dit jaar zetten we in op verdere uitbreiding van het development team om de vraag naar decoupled en headless websites te kunnen vervullen.  Imre heeft veel ervaring met digital teams en een sterke focus op business development, marketing en client services. Hij was betrokken bij de digitale transformatie van Havenbedrijf Rotterdam en won met LimoenGroen de Dutch Interactive Award voor de website van Eva Jinek.  

Oprichter directeur Jean-Paul Vosmeer: “Ik ben trots op de stappen die we nu maken. Onze nieuwe studio zit op een toplocatie in Eindhoven die perfect bereikbaar is voor onze mensen. De bruisende sfeer van design en creativiteit geeft enorm veel energie. Ik ben blij om React Online samen met Imre verder te laten groeien!”.

Als technisch innovatief webbureau met oog voor strategische doelstellingen en user experience zetten we Drupal en web technologie in om grensverleggende online platformen te realiseren. We zijn trots op de (inter)nationale merken waar wij voor werken zoals Slachtofferhulp Nederland, Ennatuurlijk en Opple Lighting. React Online heeft een sterke reputatie op het gebied van websites en online platformen die technisch innovatief zijn, werken met gekoppelde informatie en zorgen voor het behalen van business doelstellingen.  

Eindhoven scoort goed op het gebied van technologische innovatie en ontwikkeling in Nederland. Wereldwijd gooit Eindhoven ook hoge ogen. Het jaarlijkse Dutch Design Week is een showcase van ruim 2.500 ontwerpers en trekt bijna 300.000 bezoekers van over de hele wereld. 

Foto Stichting Drupal Nederland CC BY-NC 4.0

 

01 maart 2022