Rabobank Clubkas Campagne logo 2016

React voor Rabobank

Al sinds de oprichting van React online hebben we een sterke band met Rabobank. We hebben diverse concepten ontwikkeld en uitgerold voor lokale Rabobanken. We zijn er dan ook trots op dat we ons Preferred Supplier voor Rabobank mogen noemen.

Rabobank Clubkas Campagne

Speciaal voor de Rabobank Clubkas Campagne hebben we een stemmodule ontwikkeld die lokale Rabobanken kunnen inzetten om hun leden te laten stemmen op verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard en worden gebruikt voor de verdeling van sponsorbedragen uit het corporate dividend van de lokale Rabobank.

Rabobank Clubkas Campagnew

Clubkas Campagnes voor locale Rabobanken door heel Nederland

 

Meer dan 70 Rabobanken

Al meer dan 70 Rabobanken maken inmiddels terugkerend gebruik van onze stemmodule en online maatwerkproducten. Elk jaar mogen we weer nieuwe banken verwelkomen en daar zijn we trots op.

www.clubkascampagne.nl

Partners

Samen met onze partners, Groep 5700 en Itch, ontzorgen we de communicatieafdeling van de Rabobanken. Als het nodig is, doen we dat zelfs volledig; we bieden ondersteuning bij het opzetten van de campagne, het ontwikkelen van campagnemiddelen en uiteraard het online stemmen via onze stemmodule.

Ook aan de slag?

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat React online voor jouw bank kan betekenen? Bel dan met 0493-399440 of vul onderstaande formulier in!