Tekst

Leadinfo

Wil je weten wie je website bezoekt en direct contact met de juiste contactpersoon opnemen? Leadinfo is een fantastische tool om je sales een boost te geven. Met Leadinfo heb je real-time inzicht welke bedrijven jouw website bezoeken zonder in te boeten op privacy. Je kunt leads direct aan je sales funnel toevoegen en de juiste contactpersonen bereiken. Daarnaast kun je Leadinfo koppelen aan Salesforce, Microsoft Dynamics en meer dan 60 andere marketing tools. 

 

Tekst

Boost je sales

Wil je je websitebezoekers leren kennen en direct met de mensen achter je bezoekers in contact? Leadinfo is de perfecte oplossing om je daarbij te helpen. Je krijgt inzicht in kwalitatieve leads via je website en kunt direct werken aan acquisitie en customer engagement.

Media
Leadinfo logo

Linker kolom

Waarom Leadinfo?

 

Rechter kolom

Acuisitie en conversie

Met Leadinfo zie je direct welke bedrijven jouw website hebben bezocht, zowel organisch als vanuit Google Ads. Leadinfo is interessant voor bedrijven die willen inspelen op acquisitie en voor een marketingstrategie gericht op conversie of koopintentie. 

 

Linker kolom

Alle gegevens bij elkaar

Leadinfo koppelt het IP-adres van je bezoekers aan organisaties met een gedetailleerd overzicht van bezoekers, het persoonsprofiel en wat ze hebben bekeken op je website. Je ziet ook de omzetcijfers, vestigingslocaties en je kunt via LinkedIn én e-mail direct contact opnemen met de juiste contactpersonen.

 

Rechter kolom

Volledig geïntegreerd

Integratie met meer dan 60 applicaties is mogelijk, waaronder Salesforce en Microsoft Dynamics. Leads gaan zo direct de sales funnel in. Leadinfo heeft een wereldwijd bereik in meer dan 195 landen. 

 

Tekst

Ken je leads

Met Leadinfo krijg je kwalitatieve leads vanuit jouw zakelijke websitebezoekers. Ook is het mogelijk om triggers en labels in te stellen. Zo kan je instellen dat klanten uit specifieke branches die interessant zijn voor jouw organisatie een label krijgen waarmee je vervolgens interessante inzichten kan opdoen in het dashboard. Of voeg ze direct toe aan je CRM systeem. 

Vraag een demo

Media
Leadinfo homepage
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Ook aan de slag met de beste B2B marketing tools?

Bel ons of stuur ons een vrijblijvend een bericht.

Maak een afspraak bij React Online