Tekst

Meertalige websites en online platformen 

Als je meerdere talen of regio’s wil aanbieden omdat je als organisatie internationaal actief bent, dan is een meertalige website of een multi-regio platform waarschijnlijk een must. Het Drupal Content Management Systeem (CMS) is ontworpen om internationaal in te kunnen zetten en biedt standaard meertalige ondersteuning. Met Drupal kun je meerdere talen en regio’s op je online platform toevoegen zonder dat extra plugins of externe services.

Tekst

Eenvoudig meertalige content aanbieden 

Met Drupal kunnen redacteuren content, zoals pagina's, berichten en tags, snel en eenvoudig vertalen en  aanbieden. Ook de URL’s en zijn meertalig wat betekent dat je gemakkelijk zoekmachinevriendelijke URL's kunt genereren voor pagina's in verschillende talen en regio’s. Dit verbetert de SEO-prestaties van je meertalige site in Google en zoekmachines.

Media
Gestileerde kleurrijke bloemen in een decor met Tot Ziens in meerdere talen

Linker kolom

Meertalige redactieomgeving

Naast de mogelijkheid om content te vertalen en nieuwe talen en regio’s toe te voegen aan je website of online platform, is ook het CMS meertaling. De internationale gemeenschap van Drupal experts en ontwikkelaars zijn wereldwijd actief. Daardoor is Drupal in ruim 100 talen beschikbaar zodat redacteurs, marketeers en webmasters in de eigen taal kunnen werken.

Rechter kolom

Automatische vertaalworkflow

Aan het maken van meertalige content werken vaak meerdere mensen of afdelingen mee. React Online heeft de oplossing: workflows voor vertalingen. Wanneer een artikel wordt aangepast of toegevoegd wordt deze automatisch gekenmerkt om vertaald te worden. Content beheerders kunnen alle aanpassingen verzamelen en automatisch doorsturen naar redacteurs of een vertaalbureau. Deze vertalen de content en zetten het klaar voor goedkeuring. Daarna kan het met één druk op de knop worden geüpdatet in het onlune platform.

Tekst
Media
CMS Interface van Drupal voor contentbewerking en redactie
Tekst

Het meertalige Drupal CMS

Het Drupal CMS biedt uitgebreide en gebruiksvriendelijke tools voor het beheer van meertalige content en meerdere regio’s, waardoor het een uitstekende keuze is voor organisaties die internationale doelgroepen willen bereiken. Doordat meertaligheid een integraal onderdeel is van Drupal is het een veelgebruikt Content Management Systeem voor meertalige projecten.

Linker kolom

Multiregio

Het kan zijn dat je een ander aanbod hebt in een specifieke regio of deel van de wereld. Dan is een vertaling alleen niet voldoende. Of wil je meer kunnen inspelen op de lokale omgeving en de content daarop afstemmen. Dan spreken we van een Multiregio aanpak.

Middelste kolom

Meertalige contentstrategie

Bij het inrichten van een platform op meerdere regio’s in meerdere talen is een juiste strategie van belang. We kijken naar aanbod, beschikbare redactie en workflows, hoe we de websites en content per regio kunnen aanbieden. Da kan dan bijvoorbeeld een land specifiek domein zijn of é

Rechter kolom

Wanneer Multiregio?

  • Wanneer het aanbod verschilt per land of regio
  • Wanneer je meer regionaal wil aanspreken (meters of inches, lifts of elevators, euro’s, pounds of dollars)
  • Locaties en verkoop of servicekantoren
  • Automatisch bezoekers naar de juiste website brengen op basis van IP-adres of GEO locatie
Tekst

Wie gingen je voor?

Met deze mooie merken werken we samen aan online resultaat. 

Bekijk ons werk

Linker kolom
Rechter kolom
Internationale ambities en meertalige content?

Wil je meer weten over hoe je snel en eenvoudig content kunt aanbieden in meerdere talen of regio's? We vertellen het je graag!

Maak een afspraak bij React Online