Nooyen Pig Flooring case React online

www.nooyen.com

Nooyen is marktleider in innovatieve en duurzame roostervloeroplossingen voor de varkenshouderij. Deze innovaties worden wereldwijd ingezet door varkenshouders en gedistribueerd via een globaal dealernetwerk.

React online ontwierp en ontwikkelde de meertalige responsive website voor de corporate en productpresentatie in Europa en daarbuiten. Een website die eenvoudig door de klant zelf onderhouden kan worden.

De vraag

De vraag vanuit de klant was helder: bedenk samen met ons een internationale corporate website die op alle platformen en apparaten goed informeert over de innovatieve oplossingen van Nooyen. Dealers over de hele wereld dienen deze website te gebruiken als centrale informatiebron en inspiratiepunt voor hun klanten.

nooyen-balans-product.png

Nooyen Dealers netwerk

De oplossing

React online ontwierp en ontwikkelde een responsive Drupal multi-language website met sectie opmaak (opgemaakte landingspagina’s). We maakten elke pagina op met tekst, foto en video en vertaalden deze naar Duits, Engels, Frans, Spaans, Russisch en Chinees.

Hét resultaat

Het resultaat is een corporate website met productcatalogus, dealernetwerk en internationale productportfolio. Dealers zetten de website in als centraal informatie en inspiratiepunt in de taal van de klant. Door de technische optimalisaties worden de onderwerpen goed gevonden via Google.

Nooyen Balansvloer landingspagina