Koonings Bruid en Bruidgom case React Online

www.koonings.com

Trouwen moet de mooiste dag van je leven zijn. Koonings Bruid & Bruidegom zorgt voor de perfecte trouwjurk, het trouwpak en kleedt ook de kinderen en familie van de bruid. Door ambitie, ambacht en meer dan 40 jaar ervaring zorgt Koonings voor een onvergetelijke dag.

React online verzorgt de website van Koonings en zorgt ervoor dat de weg naar de bruiloft online begint via de website en de mobile Apps van Koonings.

De Vraag

Doel van de website www.koonings.com is het inspireren van toekomstige bruiden en bruidegoms. Met de enorme collectie, persoonlijke aandacht, bruidsshows en prachtige uitstraling van het bruidspaleis van Koonings. De beleving rondom de trouwerij moet online starten…

react-case-koonings-model-bruidsmode.png

Koonings-bruidsmode-collectie-detail.jpg

De oplossing

React ontwikkelde een volledig responsive Drupal website met een collectie van meer dan 1800 jurken, een webshop en video’s van het bruidspaleis in Deurne. Via de website worden afspraken direct in de agenda ingeschoten, kun je je favorieten jurken bewaren en zelfs kaartjes kopen voor de legendarische bruidsshows van Koonings.

Via een maatwerk softwarekoppeling wisselen we informatie uit tussen CRM Databride aan de reserverings- en afsprakenmodule binnen de Drupal website.

Hét resultaat

Door de uitgebreide collectie en gestructureerde opzet staat Koonings met alle bruidsmodemerken binnen de top 3 zoekresultaten in Google. Dit heeft geleid tot een enorme toename in natuurlijke bezoeken. Kaartjes voor de shows zijn vaak voor aanvang al online uitverkocht en afspraken verlopen grotendeels via de website.

 Via een geoptimaliseerde configuratie van Drupal zijn de collecties in een mum van tijd online, zonder dat daar extra tools zoals grafische pakketten voor nodig zijn. Koonings kan zich daardoor concentreren op de dromen van de klanten.

Koonings-bruidsmode-speciaalzaak.jpg