Goorts + Coppens Advocaten case React online

www.gca.nl

De advocatuur verandert, van achteraf procederen naar preventie. Goorts & Coppens advocaten & adviseurs haakte hier snel op in. Als innovator zijn zij gedreven om nieuwe middelen in te zetten om vernieuwend en effectiever aan de slag te gaan. Zo waren ze een van de eerste volledige digitale advocatenkantoren van Nederland.

React online ondersteunde en adviseerde bij het bedenken van het nieuwe concept; een vraaggestuurde website, in plaats van een aanbodgerichte website.

De vraag

Denk met ons mee over hoe we een vernieuwend concept kunnen neerzetten, was het verzoek. Een concept dat ingaat op de vraag van morgen, anders dan wat men verwacht en gecentreerd rondom de vragen onze klanten.

Goorts + Coppens Advocaten website met standaard menu open

Goorts + Coppens Advocaten thema en gekoppelde advocaten

De oplossing

React online bedacht, ontwierp en ontwikkelde een responsive Drupal website met uitgebreide relaties tussen thema’s, onderwerpen en diensten en advocaten. De opdrachtgever voedt zelf de website met nieuwe thema’s, onderwerpen, nieuws en overige content via de geoptimaliseerde Drupal editor van React online.

Hèt resultaat 

Het resultaat is een website die ‘luistert’ naar de vraag en relevante oplossingen aanbiedt. Een website die draait rondom een slimme zoekfunctie die op basis van een vraag de juiste relevante content zoekt. Niet de menubalk maar de zoekfunctie staat centraal. Vanuit de vraagstelling worden medewerkers op basis van expertise, werkgebied en hun affiniteit met het thema of onderwerp gepresenteerd.

Bekijk website

Goorts + Coppens Advocaten visuele zoekopdracht