CarpetSign  door React online

Eigentijdse karpetten verdienen een eigentijdse website

CSrugs is al jaren een toonaangevende, toegewijde en innovatieve producent van 'maatwerk' karpetten. Het Dutch Design van CSrugs is wereldwijd te vinden, misschien ook wel bij jou in huis of op je werk.

Deze prachtige high-end karpetten verdienen een evenzo prachtige presentatie: geoptimaliseerd voor elk beeldscherm, met een prominente rol voor spraakmakende fotografie. Voor het vullen van de inspiratie-pagina gebruikt CSrugs onze nieuwe Social Wall module.

De vraag

CSrugs wil haar exclusieve en hoogwaardige producten op eenzelfde manier online presenteren. De website moet een echte beleving van het eigenzinnige merk CSrugs zijn. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat de website als online tool aansluit bij de huidige huisstijl, met veel ruimte voor typografie en rust in een strakke vormgeving.

De focus moet op productbeleving liggen. De positionering van het fantastische beeldmateriaal is hierbij van cruciaal belang. En, niet heel onbelangrijk, het salesnetwerk en de dealers moeten goed onder de aandacht gebracht worden.

Social Wall functionaliteit met Facebook, Twitter en Pinterest
 

Social Wall module van React online

carpet-sign-menu.png

Het desktopmenu neemt het scherm over

Content

CSrugs wil haar doelgroep (zowel de consument als de architect en het bedrijfsleven) inspireren, nationaal én internationaal. Zoals voor zoveel bedrijven geldt, heeft ook CSrugs nauwelijks tijd en ruimte om uitgebreid met nieuwe content aan de slag te zijn. Daarom daagde CSrugs React online uit om ook hier een slimme oplossing voor te verzinnen: “Oh, en is het dan ook mogelijk om per productgroep een kleurvariatie te delen?”

Carpet-Sign-dealers-tablet

Dealernetwerk met Google Maps integratie

De oplossing

De karpetten moesten dus gaan spreken. Het werd echter al snel duidelijk dat CSrugs per doelgroep vrij veel te vertellen heeft. Ook daar wisten wij wel raad mee: een menu neemt, net zoals op een mobiel apparaat, het scherm over. Met duidelijke categorisering. De consumentgerichte karpetten (collectie) hebben we niet verstopt binnen deze categorieën, maar juist extra uitgelicht. Het nieuws wordt getoond via een koppeling met de nieuwsbrieven uit Snelmailer.

Dealers

Met een op Google Maps gebaseerde locatiemodule kan de bezoeker van de website op een eenvoudige manier de dichtstbijzijnde dealer vinden.

Social Wall

De React online Social Wall module vormt hét inspiratiepunt op de website. Hierin koppelden we de Social Mediakanalen van CSrugs (Facebook, Twitter en Pinterest).

Hét resultaat

CSrugs is een website waarop we erg trots zijn! Geoptimaliseerd voor nagenoeg elk beeldscherm. Volgepakt met moderne HTML-technieken en -modules, zoals een Social Wall module, een locatiemodule en een op maat gemaakte productenmodule. Ook onze paragrafen-module hebben we ingezet, zodat pagina’s met veel content leesbaar opgemaakt kunnen worden.

Eenvoudig te onderhouden

React vulde de website in maar liefst drie talen. Toch kan CSrugs de website zelf onderhouden op een eenvoudige manier en met zo min mogelijk inspanningen. Onze eigen React online Drupal-schil zorgt ervoor dat websites met een variëteit aan content in drie talen goed beheer(s)baar blijven.

 

Bekijk website

CSrugs (Carpet Sign) website

Fullscreen afbeelding-slider op collectie items te presenteren