Callowfit - Homepage.png

Callowfit
Een frisse, smaakvolle site

Wat ooit begon als een voedingsmiddelenfabrikant voor de sportindustrie is uitgegroeid tot een toonaangevende producent van caloriearme en suikervrije sauzen. Met hun gezonde sauzen, die geen concessie doen aan smaak, wist de producent binnen no-time de internationale markt te veroveren. Callowfit onderscheidt zich van zijn concurrenten door hun speelse en gewaagde aanpak. Om die aanpak kracht bij te zetten was een nieuwe, meertalige website nodig. Een frisse, smaakvolle site die past bij hun kleurrijke visie. 

Nieuwe identiteit

Callowfit vertaalde hun aanpak en visie naar een nieuwe brandidentiteit. Een identiteit die sterk naar voren moest komen op hun website. React Online ging, op basis van de merkidentiteit die Sterk Reclamebureau ontwikkelde, aan de slag met het ontwerp van de website.

Het doel?

Een perfecte combinatie van dynamische overgangen in het flexibele Drupal. Kleurrijk, fris en smaakvol.

Het resultaat?

Een website waar merk, consument en influencer samenkomen. Met een fanzone, diverse recepten en actuele verkooppunten is de website een uitstekende navigator voor consumenten die meer willen weten. 

Callowfit-products.png

callowfit-mobiel-hompage-1.jpg

callowfit-mobiel-tekoop-1.jpg

callowfit-mobiel-saus-1.jpg

callowfit product carrousel

Product carrousel

Met recht een betere website

Met de nieuwe website heeft Callowfit een platform dat beter aansluit bij hun visie, hun drijfveren en hun aanpak. De resultaten tot nu toe:

  • Een nieuwere, frisse merkbenadering 
  • Een snellere en dynamische website
  • Meer gebruiksgemak voor klanten en marketeers 
  • Meertalige website met meer dan 8 beschikbare talen. React.js front-end voor dynamische beelden

Uitdagend

Het ontwerp van deze dynamische website kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Het bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Om tot de prachtige, vloeiende overgangen te komen, is er gebruik gemaakt van react.js voor de front-end. 

Dit maakte het extra lastig om de gebruikerservaring op elk device en in elke taal goed te houden. 

Bekijk website

callowfit-tablet-menu-1.jpg

Website menu

Brandwebsite

Callowfit.com is geen standaard brandwebsite. De dynamische productpresentaties geven een nieuwe, frisse en smaakvolle bezoekerservaring aan klanten over de hele wereld.

Ben je ook toe aan een unieke brandwebsite?
 

Stuur ons een bericht