2023-04-05-react-social-arcade_peach_cutout_landscape_02.jpg

Work Hard, Play Hard 

We hebben talloze online platformen gerealiseerd en we hebben behoorlijk veel ervaring in het realiseren van online ambities. En dat blijft hard werken geblazen. Dat vinden we niet erg, want wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. En ook wij moeten soms even achter ons scherm vandaan. Iets leuks doen in de buitenlucht of een (alcoholvrij) biertje pakken. Of gamen. Wat het ook is, als we maar lol hebben. Want we weten allemaal, dat geeft weer energie.  

React Online is een hecht en divers team van gepassioneerde digitale experts die elke dag hard werken aan websites, online platformen en mijn-omgevingen. We doen dit voor onder andere Slachtofferhulp Nederland, Ennatuurlijk en Koonings The Wedding Palace (bekend van Say Yes to the Dress). We vertalen corporate doelstellingen en online strategie door naar digitale platformen met moderne technologie. Ontwikkelingen gaan snel en de lat ligt hoog, bij ons en bij onze klanten. Dat is hard werken en dat doen we met passie en overtuiging.  

React Day 

We zijn elke dag bezig met het web en de technologie die daarbij hoort. Technologie zoals Drupal, ReactJS en het verbeteren van onze DevOps. Dat doen we elke sprint op React Day®, waar we vanuit onze eigen Backlog werken aan innovatie en verbetering, van onszelf en van ons bureau. We zetten haalbare doelen en besluiten de dag met een recap. En een frisje en een potje Mario Kart natuurlijk! 

Switch 

Onze Switch is (bijna) net zo belangrijk als onze laptop. De Nintendo Switch, niet die in het rack. Mario Kart is onze favoriet, maar sommigen van ons hebben ook nog muscle memory voor Streetfighter, Turrican en Donkey Kong. Of hebben al een hoop tijd in Hogwarts Legacy zitten. Soms vergeten we even achter ons scherm vandaan te komen (pun intended). Als we dat wel doen, dan zijn we regelmatig (even) te vinden in onze gamelounge. Dat geeft ons nieuwe energie. Het is zoals ambassadeur Spock schrijft in zijn memoire ‘The Many and the One:’ "Exhilaration enhances the absorption of knowledge”.

 

Drupaljam 

Drupaljam is het Nederlandse evenement over het populaire open source CMS Drupal. Op Drupaljam komen Drupal gebruikers en professionals samen om kennis uit te wisselen en te netwerken. En om samen te werken op het laatste gebied van digitale ontwikkelingen. Jean-Paul is bestuurder bij Drupal Nederland, de Drupal brancheorganisatie achter het evenement en eventlead voor Drupaljam.  

React Online is Gold Sponsor van Drupaljam. En we put our money where our mouth is: We zijn met het hele team op Drupaljam en we nemen onze eigen arcadehal mee met onze favoriete games. We nodigen je uit een potje mee te gamen. Aanmoedigen mag ook! Lees meer over Drupaljam en onze bijdrage.  

De meeste tijd zijn we natuurlijk hard bezig met het vertalen van online doelstellingen in moderne digitale toepassingen en websites voor onze klanten. De ambities liggen hoog, bij ons én bij onze opdrachtgevers. Wij weten precies hoe je dit doet, agile, op tijd en binnen budget.  

Dat betekent Work Hard, Play Hard. 

Meer weten? 

chun-li-01a.pngHoe ga jij om met de balans tussen werk en ontspanning? Geen tijd om te chillen? Of juist wel? Kom eens langs op React Day® en speel mee voor onze Mario Kart Trophy! Of kom langs op Drupaljam! We hebben stickers ;-) 

 

11 mei 2023