Nieuw-kantoor-eindhoven_0.jpg

Wij zijn verhuisd naar Eindhoven!

Vanaf 1 maart zijn we verhuisd naar Strijp-S in Eindhoven. Strijp is het kloppend hart van technologie en design en staat internationaal bekend als hightech hot spot. Kom gerust eens kijken op onze toffe nieuwe plek. De officiële opening gaan we nog plannen!


We werken verder aan innovatieve websites en digitale platformen vanuit de slimste regio van de wereld. In onze nieuwe studio hebben we genoeg ruimte én een goeie vibe te pakken uitbreiding van ons team. We gaan verder inzetten op het helpen behalen van online doelstellingen met moderne decoupled technologie op basis van Drupal en react.js. Eindhoven scoort goed op het gebied van technologische innovatie en ontwikkeling in Nederland.  Het jaarlijkse Dutch Design Week is een showcase van ruim 2.500 ontwerpers en trekt bijna 300.000 bezoekers van over de hele wereld. 

Onze nieuwe adresgegevens zijn:

React Online
Videolab / Strijp-S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
+31 40 200 58 86
reactonline.nl / hello@reactonline.nl

 

react-eindhoven-maps_02.jpg

Met de moderne technieken zijn we echter nooit ver weg en blijven we in nauw contact met onze opdrachtgevers en partners over huidige en nieuwe uitdagingen. Maar komen we ook graag een kopje koffie doen!

Wij willen dan ook graag eenieder bedanken voor het vertrouwen in ons waardoor deze stap mogelijk is gemaakt. Dat de komende periode een tijd mag worden waarin we samen nog verder groeien in alle opzichten! 

Tot ziens in Eindhoven!

18 januari 2022