helmond-sport-blog.jpg

Wedstrijd partner Helmond Sport

Met het hele team een hapje eten bij onze favoriete voetbalclub, Helmond Sport, en daarna samen de wedstrijd kijken! Met regelmaat gaan we als team erop uit om in een andere omgeving iets samen te ondernemen, goed voor het teamgevoel! 

Zo’n vier jaar geleden ontwikkelden we voor Helmond Sport een multi-domein website die daarna door de supporters werd verkozen tot beste website van de 1e divisie. Een publieksprijs, een mooier compliment krijg je niet!

16x9-helmond-sport-club-website-react-online.jpg

De website blijft natuurlijk door ontwikkelen en we spelen daarbij in op de verschillende wensen van Helmond Sport. Doel is en blijft om de actualiteit en betrokkenheid van alle geïnteresseerde te verzorgen. Een multi-website maakt het mogelijk om vanuit een centraal CMS meerdere websites te bedienen. Zo kunnen we informatie eenvoudig op meerdere sites tegelijkertijd plaatsen maar kan er ook informatie voor één specifieke doelgroep worden geplaatst.

Met behulp van externe data koppelingen kunnen we gedurende de wedstrijd de live score delen op de website. We hopen dat we de komende tijd meer goals aan de kant van Helmond Sport voorbij mogen zien komen. Zet ‘m op jongens!

 

Meer weten over de mogelijkheden van een multi-website?

Neem contact met ons op

11 februari 2020