Website Ruimte OK ondergaat multi-domein migratie naar Drupal 8

Voor hèt kenniscentrum van onderwijshuisvesting, Ruimte OK, hebben we afgelopen periode samen met haar communicatieafdeling een geheel vernieuwde website ontwikkeld.

Als kenniscentrum was het cruciaal dat bestaande content behouden bleef voor zowel beheer als vindbaarheid. Om dat te realiseren hebben we een zorgvuldige content migratie van Drupal 7 naar 8 uitgevoerd.

Multi-domein migratie

Een extra uitdagend project, omdat er met Scholen op Koers nog een 2de website in het CMS verweven zit. We hebben hier te maken met een multi-domein oplossing, wat inhoud dat meerdere websites vanuit een en hetzelfde CMS aangestuurd worden. Het is dus een multi-domein migratie naar Drupal 8 (Drupal 9 ready) geworden. En, omdat we toch al bezig waren, zijn beide websites meteen voorzien van een compleet vernieuwde uitstraling!

ruimte-ok-website.jpg

scholen-op-koers-naar-2030-website_blog-1.jpg

Doorontwikkelen

We zijn overigens nog niet klaar, want op dit moment vindt er zelfs een aanvullende migratie van een derde, externe, website plaats.

Bij React online zijn we helemaal klaar om ook jouw Drupal website over te zetten naar de meest actuele versies van Drupal, 8 èn 9. 

 

Vraag naar de mogelijkheden

04 september 2020