Vol trots presenteren wij het nieuwe React online!

We zijn gegroeid! We hebben een nieuwe naam, een nieuwe website, zijn partner geworden van Drupal, hebben een nieuw hostingplatform opgezet en vertellen je graag over hét open source CMS waarop wij top-websites ontwikkelen.

 

React online bv

Het afgelopen jaar hebben we stiekem 'media' laten vervallen uit onze naam, waardoor we nu React online heten. Wellicht was dit je al opgevallen en nu is het officieel. We willen je dan ook vragen om onze gegevens in je administratie aan te passen. Al onze e-mailadressen kun je veranderen van @reactonlinemedia.nl naar @reactonline.nl.

React love CMS Drupal

Wij brengen al sinds 2010 merken online met Drupal. Drupal is robuust, schaalbaar, veilig en wordt voordurend doorontwikkeld door een zeer actieve community. We hebben een eigen gebruiksvriendelijke Drupalconfiguratie ontwikkeld en daarin een selectie van modules en handigheden voor gebruikers verwerkt. Zo beginnen we bij elke website met een vliegende start.

Lees hier meer over Drupal

Drupal logo

TRUE hosting provider React online

High performance Drupal hosting

De perfecte website is snel en altijd beschikbaar. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom samen met TRUE een high performance Drupal hostingplatform opgebouwd met een cluster van servers dat geoptimaliseerd is voor snelheid en beschikbaarheid.

 

Ook een supersnelle website?

04 november 2015