drupal_blog.png

We zijn even ’n dagje weg!  - 28 juni 2019

Deze week gaat ons team naar DrupalJam:XL. Voor de eerste keer een congres van twee dagen. Donderdag gaat de businessdag plaatsvinden voor beslissers, marketeers, eindklanten en andere online professionals. Vrijdag is zoals gewoonlijk de communitydag waar zo’n 500 Drupal gebruikers en professionals uit Nederland en België samenkomen om kennis te delen. Ook bij React zitten we weer te trappelen om deze interessante kennissessies te bezoeken!

Daarom zijn we op vrijdag 28 juni telefonisch niet bereikbaar. 
Heb je een vraag aan ons, stuur dan een mail naar support@reactonline.nl en we zullen er zo snel mogelijk op reageren! Mocht je ons deze dag met spoed nodig hebben dan kun je gebruik maken van het verstrekte noodnummer (alleen voor onze klanten met een SLA overeenkomst).

Drupal is hét populaire open source CMS dat onder meer door RTL, Amnesty International en Tesla wordt ingezet om online ambities waar te maken. Ontwikkelaars, content redacteurs, IT- en marketingmanagers en leveranciers komen samen op Drupaljam:XL. Leerzaam, inclusief en beregezellig; dat is Drupaljam!

25 juni 2019