Blog-celebration-green.png

We celebrate!

Vorige week stond in het teken van celebration! Eens per kwartaal kijken we terug naar projecten die we hebben opgeleverd. We vinden het als team belangrijk om af en toe stil te staan bij deze mooie momenten en succesvolle opleveringen. Daarnaast delen we belangrijke ontwikkelingen in onze markt.

Robyn trapte af. Zij presenteerde onze vernieuwde social media agenda met templates. Door de templates kunnen we snel een nieuwe post klaarzetten in de nodige resolutie. Van het delen van evenementen tot het delen van projecten. Houd onze social mediakanalen in de gaten voor meer updates!

Bij React online ontwikkelen we websites volgens een bepaald proces. Op die manier kunnen we lokaal aan websites werken, zonder dat er op de live website iets wordt aangepast. Na het testen “pushen” we de wijzigingen naar de live-omgeving. Jeroen presenteerde hoe we dit proces kunnen automatiseren met behulp van Jenkins. Dit is sneller en minder foutgevoelig.

Goede processen zorgen voor kwalitatieve producten en diensten. Joyce nam de processen onder de loep. Borgen van kennis en uniforme uitvoering blijft hier centraal staan. Een vernieuwd procesboek is het resultaat.

Jean-Paul vertelde over het ontstaan en de groei van de Clubkas Campagne. Ontstaan bij Peelland Zuid en in 2018 bij 80 lokale Rabobanken ingezet. Met deze tool kregen 1.2 miljoen leden van de Rabobank de mogelijkheid om een gedeelte van het corporate dividend van deze banken terug te laten vloeien naar verenigingen en stichtingen in de regio.

Tevens is Jean-Paul sinds begin van het jaar bestuurslid van Drupal Nederland, waar hij bijdraagt aan de promotie van Drupal binnen Nederland. Over drie weken gaan we bijvoorbeeld met het team naar DrupalCon Amsterdam.

Marc heeft het afgelopen jaar gewerkt aan de ontwikkeling van ons Rocketship, een Drupal distributie waarmee al onze websites starten. Het is de basis van een website, die uit te breiden is tot een volledige maatwerk website. 

Afgestudeerd als grafisch ontwerper (“Geo-grafisch ontwerper” volgens zijn vader) heeft Nick toevallig veel interactieve plattegronden van onze klanten gebouwd. Nick kijkt ook naar de technische mogelijkheden van de online marketing. Hoe kunnen we de analyse verbeteren, veiligheid van onze websites vergroten en privacy verbeteren.

Jurgen gaf een sneak peek van de nieuwe identiteit en positionering van React online. Benieuwd? To be continued… 

Samen kijken we vooruit naar nieuwe websites en de week DrupalCon Europe in Amsterdam.
Meer weten over React online of een van deze onderdelen?

Neem contact met ons op

 

07 oktober 2019