vvd-deurne-website-react-online.jpg

VVD Deurne lanceert nieuwe website

De lokale partij VVD Deurne is verheugd haar nieuwe website aan de Deurnese inwoners te presenteren. Een nieuwe site met een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. Een site met ambitie.

Op de nieuwe site is op een zo goed mogelijke manier recht gedaan aan alles waar VVD Deurne voor staat. Namelijk het beste voor Deurne en haar kerkdorpen! De onderwerpen staan overzichtelijk en duidelijk omschreven onder standpunten. Per onderwerp kan ons verkiezingsprogramma hier gelezen worden.

Zoals onze bezoekers de laatste vier jaar van VVD Deurne gewend zijn, is dat wij constant blijven informeren. Niet alleen tijdens de verkiezingsperiode. Hiermee hebben wij een unieke positie ten opzichte van de andere partijen in Deurne. Duidelijk, geïnteresseerd en open, doen wij ons uiterste best om altijd in dialoog te blijven. Dit doen we zowel via de website, twitter, facebook en andere communicatiemiddelen. Het allerbelangrijkste blijven voor ons de directe gesprekken met de inwoners zelf.

De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen we dan ook nog samen met React online diverse vernieuwingen en verbeteringen doorvoeren.

Wij nodigen de inwoners van Gemeente Deurne uit om onze site te bekijken. Dit kan op: www.vvd-deurne.nl.

Bron: persbericht VVD Deurne / 11 februari 2014


React online is trots om de website te hebben mogen leveren en wenst VVD Deurne veel succes tijdens de aankomende verkiezingscampagne!

11 februari 2014