React online ontwikkelt Helmond Sport Business Club website

React online heeft samen met Helmond Sport een mobiele website ontwikkeld voor de Business Club. Via deze website kunnen sponsoren elkaar leren kennen, zich inschrijven voor activiteiten en eenvoudig de activiteiten downloaden in de agenda. Voor de introductie van de Business Club is een filmpje ontwikkeld dat haar premiere had op de sponsoravond van Helmond Sport.


Videotranscript: 

Ik ben Jean-Paul Vosmeer, directeur van React online. React online is een internetbureau gevestigd in Deurne. Wij brengen, door een strategische aanpak, merken online en hebben als doel online groei te realiseren voor onze klanten. Als vader van voetballend zoontje kwam ik al snel in contact met Helmond Sport. In eerste instantie hebben we de website ontwikkeld van de jongste supporters van deze club, de Fanaticats. En onze resultaat gerichte aanpak sprak Antoine Beije aan, waardoor wel al snel in gesprek kwamen over de business Club.

 

Antoine Beije: “Helmond Sport heeft met haar business club het grootste netwerk van de peel. Naast de thuiswedstrijden organiseren wij gedurende het seizoen diverse sponsoractiviteiten om de  leden met elkaar te verbinden. Nu hebben we samen met React nagedacht over hoe we onze sponsoren ook buiten de wedstrijden om met elkaar in contact kunnen brengen."

"Samen met Helmond Sport zijn we een mobiele website gaan ontwikkelen die bijdraagt aan het verbinden van businessclubleden. En tevens het beschikbaar stellen van een agenda voor de sponsoractiviteiten, wedstrijden en horeca. Door het ontwikkelen van de website heeft elk lid een persoonlijk profiel en een bedrijfspresentatie die men zelf kan aanpassen en men kan zich tevens inschrijven voor elke gewenste activiteit van de businessclub. Dit alles in een online omgeving die op computer aanvoelt als een website en op mobiel als een app.

Wij hopen dat onze sponsoren veelvuldig gebruik gaan maken van onze mobiele Business Club website. Hiermee kunnen onze sponsoren elkaar leren kennen via het smoelenboek, eenvoudig activiteiten vinden en hiervoor inschrijven, activiteiten direct downloaden in je agenda en zien wie er nog meer heeft ingeschreven.

04 maart 2015