Ons werk voor Ennatuurlijk en Looop komt in aanmerking voor een Drupal Splash Awards.

React online heeft dit jaar maar liefst twee nominaties te pakken voor de Drupal Splash Awards. Na het winnen van de Splash Awards voor Ruimte-OK afgelopen jaar smaakt dit naar meer. Ons werk voor Ennatuurlijk (categorie Corporate) en Looop (categorie design / UX) zijn genomineerd. 

splashawards.jpg

De Splash Awards zijn de belangrijkste jaarlijkse prijzen voor Drupal projecten en worden door een internationale jury van specialisten beoordeeld. We zijn super trots dat wij tussen al die topprojecten genomineerd zijn. React online werkt sinds 2014 met het Open Source CMS / DXP Drupal.

looop.company
Moving Circularity Forward

Een schone, 100% circulaire wereld waarin afval niet bestaat. Looop heeft een glasheldere missie: Het bedrijf gelooft dat een circulaire bedrijfsvoering de sleutel is tot een duurzame, klimaatneutrale economie en maatschappij. Deze organisatie met een eigen transportbedrijf creëert waarde door organische bijproducten in te zetten.

looop-react-16x9-pres-2021.jpg 

Ennatuurlijk.nl
doorpakkers in lokale energie

Nederland verduurzaamt. Dat is soms een behoorlijke omslag. Bijvoorbeeld voor consumenten die geen invloed hebben op de transitie in hun omgeving en opeens verwarming en koeling op een andere manier krijgen. Ennatuurlijk is een ‘doorpakker in lokale energie’. 

ennatuurlijk-react-16x9-pres-2021.jpg

Uitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021 en daar zal bekend worden wie van de nominies er met de Splash Award vandoor gaan.

15 oktober 2021