Media
Strijp Summer Boost logo met cocktails
Tekst

Strijp Summer Boost 2024 

 

door Imre Gmelig Meijling

op 26 juni 2024

Leestijd: ca. 2 minuten

Tekst

Op 20 juni organiseerden wij de Strijp Summer Boost. Met zo’n 50 enthousiaste aanwezigen was het een inspirerende, leuke en zomerse middag. Met drie korte sessies over AI, digital marketing en tech gaat iedereen met energie en ideeën de zomer in. Met nog een toffe AI-selfie en een frisse aardbeien cocktail was de middag compleet.

De Strijp Summer Boost geeft marketing managers, IT managers, product owners en digital leads inspiratie en de mogelijkheid om bij te praten met vakgenoten op het gebied van digital, kunstmatige intelligentie en web. 

Tekst

AI, digital marketing en tech

Brand en AI-strateeg Michel van Velde van Craftmore gaf een kijkje in de geschiedenis, het heden en de toekomst van AI. Met zorgvuldig gekozen AI tools en prompts maakt zijn bureau branding uitingen en advertising met kunstmatige intelligentie. Daarmee bespaart AI veel geld in het uitwerken van marketingcampagnes. Kim van Erp is marketingmanager bij Ennatuurlijk. Zij deed een boekje open over de wendbaarheid van het marketingteam doordat zij als organisatie Agile denken en werken. Imre Gmelig Meijling van React Online sloot af met de 7 trends en ontwikkelingen en tech. Eén trend om nu rekening mee te houden: vanaf 1 juli geeft Google mobiel geoptimaliseerde websites voorrang in de zoekresultaten. 

7 trends en ontwikkelingen in tech (PDF)

Tekst

Duurzame cocktails en AI selfies

Van cyberpunk tot schilderij, de AI foto’s van WeSmile werden erg gewaardeerd. Het lokale likeur merk Odavi, ontstaan vanuit het Centrum voor Ondernemerschap van de Fontys Hogeschool maakt cocktails uit regionaal geteeld fruit dat niet ‘goed genoeg’ is voor de supermarkt, maar daarom niet minder smaakvol. Lekker zomers!

Media
Tekst

Tot de volgende Boost!

De Strijp Summer Boost 2024 is een initiatief van React Online en Office-S in samenwerking met WeSmileOdaviPrikkels en ondernemers van Strijp. De eerste aanmeldingen voor de volgende editie zijn al binnen. 

Inspiratie nodig?

Wil je verder met AI en digitaal grenzen verleggen? Laat ons jou en je team inspireren.

Blik fris van boven, met React Online logo