snuffelstage-jorn-van-den-heuvel.jpg

Snuffelstagiair Jorn

Tijdens een snuffelstage wordt er van studenten verwacht dat zij eens gaan binnenkijken bij bedrijven. De gedachte hierachter is om jonge studenten al eerder in aanraking te laten komen met het bedrijfsleven en te helpen bij het maken van een beroepskeuze.

Zo mochten wij vandaag de zoon van een van onze klanten verwelkomen. Jorn is 3e jaar MAVO-student aan de Alfrinkcollege in Deurne en heeft interesse in online technieken. Voornamelijk de theorie die erachter schuilt; “het logisch denken” zoals hij dat zelf mooi verwoord.

In een ochtend proberen we een zo compleet mogelijk beeld te scheppen van React online. Daarom werd Jorn vandaag direct bij allerlei lopende projecten betrokken:
Om 08:45 uur zijn we gestart met een korte kennismaking. Na de gezamenlijke stand-up stond een bedrijfspresentatie op de agenda; Jean-Paul en Jurgen leggen uit waar React Online voor staat en wat er zo al komt kijken bij het ontwikkelen van een website. Vervolgens over naar de orde van de dag; wat houdt een dag bij React online in?

Jorn schuift hiervoor een half uur bij iedere collega aan. Na een korte introductie van zijn/haar werkzaamheden geven we zoals beloofd een kijkje in de keuken. Van webdesign tot back-end development, Jorn weet nu hoe het zit!

 

Wat me voornamelijk interesseert is dat je een website van een compleet andere kant ziet. Ik had niet verwacht dat er zoveel techniek achter een website schuilt.
Jorn

 

Wij willen Jorn bedanken en hopen dat we hebben kunnen bijdragen aan het maken van een beroepskeuze. Al zal dat nog niet op korte termijn voor Jorn aan de orde zijn, gezien zijn ambitie eerst richting de HAVO uitgaat waarna hij met een vervolgopleiding zal starten! Jorn succes en bedankt voor je interesse.

Ben jij zelf ook op zoek naar een snuffelstage/ stage óf wil je een kijkje in de keuken komen nemen? Neem dan contact met ons op!


Kom stage lopen!

10 april 2018