Rudy de Kok is de nieuwe Tech Lead van React Online 

56161267_10216868766465198_5699649217878818816_n.jpg

Deze maand is Rudy de Kok gestart als Tech Lead bij React Online. Met ruim 14 jaar Drupal en webdevelopment ervaring is hij een goede aanvulling voor ons team. Rudy is terug verhuisd uit Berlijn, waar hij als web coördinator digital communications bij Artsen zonder Grenzen het digital team aanstuurde. Rudy brengt ook ervaring mee op het gebied van informatiebeveiliging en technische architectuur. We zijn blij dat Rudy mee komt bouwen aan ons team, dat momenteel flinke stappen maakt!  

Drupal veteraan Rudy de Kok bouwde mee aan websites voor de KRO-NCRV en gaf leiding aan diverse technische teams. Dat maakt hem de perfecte schakel tussen webdevelopment en onze opdrachtgevers en het vertalen van online doelstellingen naar technisch duurzaame oplossingen. Rudy heeft ruim zes jaar bij de Duitse sectie van Artsen zonder Grenzen meegewerkt aan de realisatie en doorontwikkeling van digitale platformen, processen en devops. Rudy is terug in Nederland en gaat bij React Online aan de slag als Tech Lead.  

We zijn verheugd dat Rudy ons team komt versterken en mee gaat helpen met het realiseren van uitdagingde online ambities voor opdrachtgevers zoals Slachtofferhulp Nederland en Ennatuurlijk. Rudy brengt ook de nodige ervaring mee die ons helpt met nog meer technische innovatie en verdere optimalisatie van ons webdevelopment proces.  

Rudy is DJ en music producer in zijn vrije tijd en hij is te vinden op de Nederlandse Drupal Slack. Op 8 december is de Drupal Tech Talk Eindhoven bij ons op kantoor. Daar kun je Rudy de hand schudden en hem vragen hoe hij het bij ons vindt!

Hero foto ©Rudy de Kok

rudy-de-kok-react-online-team_LR.jpg

01 november 2022