Media
DYI mixer
Tekst

Rudy de Kok is Tech Lead van React Online 

Hero foto ©Rudy de Kok

 

door Imre Gmelig Meijling

op 1 november 2022

Leestijd: ca. 2 minuten

Tekst

Een bak webdevelopment ervaring

Deze maand is Rudy de Kok gestart als Tech Lead bij React Online. Met ruim 14 jaar Drupal en webdevelopment ervaring is hij een goede aanvulling voor ons team. Rudy is terug verhuisd uit Berlijn, waar hij als web coördinator digital communications bij Artsen zonder Grenzen het digital team aanstuurde. Rudy brengt ook ervaring mee op het gebied van informatiebeveiliging en technische architectuur. We zijn blij dat Rudy mee komt bouwen aan ons team, dat momenteel flinke stappen maakt!  

Drupal veteraan Rudy de Kok bouwde mee aan websites voor de KRO-NCRV en gaf leiding aan diverse technische teams. Dat maakt hem de perfecte schakel tussen webdevelopment en onze opdrachtgevers en het vertalen van online doelstellingen naar technisch duurzaame oplossingen. Rudy heeft ruim zes jaar bij de Duitse sectie van Artsen zonder Grenzen meegewerkt aan de realisatie en doorontwikkeling van digitale platformen, processen en devops. Rudy is terug in Nederland en gaat bij React Online aan de slag als Tech Lead.

Tekst

Gewenste versterking

We zijn verheugd dat Rudy ons team komt versterken en mee gaat helpen met het realiseren van uitdagingde online ambities voor opdrachtgevers zoals Slachtofferhulp Nederland en Ennatuurlijk. Rudy brengt ook de nodige ervaring mee die ons helpt met nog meer technische innovatie en verdere optimalisatie van ons webdevelopment proces.  

Media
Rudy - Drupal development
Tekst

Nice to meet ya

Rudy is DJ en music producer in zijn vrije tijd en hij is te vinden op de Nederlandse Drupal Slack. Op 8 december is de Drupal Tech Talk Eindhoven bij ons op kantoor. Daar kun je Rudy de hand schudden en hem vragen hoe hij het bij ons vindt!

Heb je onze vacatures al gezien?

We zoeken ook backend, frontend en full stack ontwikkelaars. Dus kom maar op!

Imre Gmelig Meijling - CEO React Online