react-sponsor-helmond-sport-loewy-the-cat.jpg

React online sponsor Fanaticats

Aan het begin van dit voetbalseizoen trad React online toe als online- en shirtsponsor van de Fanaticats, de kidsclub van Helmond Sport. Deze sportieve en gezellige kidsclub richt zich op de kleinste voetbalfans van Helmond Sport met Loewy the Cat als boegbeeld.

React online hoopt met haar sponsorschap bij te dragen aan de clubliefde van de allerkleinsten, opdat zij in een vroeg stadium in contact komen met voetbal en Helmond Sport. Helmond Sport wil zich ook meer gaan richten op de allerkleinste supporters. React online hoopt met haar sponsorschap bij te dragen aan deze doelstelling.

Fanaticats Kidsclub logo

Loewy The Cat door React online geïllustreerd

Onderdeel van de sponsoring is de volledig vernieuwde website www.fanaticats.nl waar de kinderen allerlei op hen afgestemde informatie kunnen vinden rondom Helmond Sport, de spelers, kleurplaten en zelfs informatie voor een spreekbeurt op school. Voor deze website hebben we tevens een geïllustreerde versie van  Loewy the Cat ontwikkeld.

Uiteraard is deze website geschikt voor mobiel en tablet en kunnen de kids deze ook goed bekijken op een iPod touch. Met behulp van het open-source systeem Drupal kan Helmond Sport zelf zorgdragen voor het up-to-date houden van de website.

Is uw kind nog geen lid van de Fanaticats? Dat kan hier.

14 november 2014