FDGazellen_Logo_0.jpg

React online krijgt FD Gazellen 2018!

De afgelopen drie jaar heeft React online meer dan 20% omzetgroei gerealiseerd en een gezonde winst geboekt. Hiermee hebben we onze positie in de prestigieuze lijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland verdiend.

Ons team brengt organisaties online door middel van een strategische aanpak. Door eerst doelen te stellen, kunnen we periodiek resultaten analyseren en daarmee adviseren en bijsturen. We vinden het super cool dat deze aanpak resulteert in groei en daarmee het winnen van de FD Gazellen Award! Alweer een mooie bekroning op ons werk. 

FD Gazellen 2018

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dit jaar was het extra uitdagend om in aanmerking te komen voor dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De criteria zijn namelijk aangescherpt, de ondergrens is verhoogd en ook zijn winstmarge en personeelsgroei meegewogen. Jean-Paul Vosmeer is dan ook terecht trots op het behaalde resultaat:

Een gezonde omzet en winst stelt ons in staat om te blijven investeren in ons team en onze diensten. Nieuwe technieken en opgedane kennis zorgen ervoor dat we relevant blijven en met mooie effectieve oplossingen komen!

17 oktober 2018