true.png

React online kiest voor managed hostingplatform van True

Internetbureau React online uit Deurne heeft meer dan 15 jaar ervaring met het vervaardigen van online maatwerk. Op basis van het CMS Drupal bedenken, ontwerpen en ontwikkelen ze websites, webshops en online applicaties. Vanuit een strategische visie realiseert React online de online ambities van hun klanten.

Voorgaande jaren heeft React online de hosting van de klanten zelf verzorgd. Jean-Paul Vosmeer, CEO van React online: “De sites van onze klanten stonden gehost op losse servers. Op een gegeven moment voldeed de toenmalige hostingoplossing qua snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid niet meer. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe oplossing. We hebben verschillende hostingaanbieders gevraagd om een voorstel uit te brengen. De betrokkenheid en de doordachtheid van de geboden oplossing van True gaf de doorslag om voor deze managed hostingpartij te kiezen.”

Managed hostingaanbieder True heeft voor React online een hostingplatform ingericht dat bestaat uit een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid garanderen. Door de inzet van specifieke servers voor loadbalancing, caching, webserving en databases heeft React Online nu de beschikking over een stabiel en toekomstbestendig hostingplatform op basis van de Highlander-technologie van True. React online hoeft niet langer te investeren in eigen hardware. Jean-Paul Vosmeer: “Zonder investeringen in fysieke hardware kunnen we moeiteloos opschalen naar meer capaciteit voor ons hostingplatform.”

Olaf van Veen, Manager Business Development: “True kan op elk moment capaciteit voor React online opschalen en websites aan het platform toevoegen. Tevens bewaakt True de omgeving 24/7 en handelt proactief bij de eerste tekenen van een probleem. Dit geeft rust bij React online. De developers van React Online zich kunnen volledig concentreren op ontwikkeling van de websites en de webshops van hun klanten. True zorgt ervoor dat het managed hostingplatform van True onder alle omstandigheden optimaal blijft functioneren.”

Jean-Paul Vosmeer: “Het bewerken van de inhoud van een websites gaat nu vele malen sneller en bezoekers ervaren nu kortere laadtijden van internetpagina’s. Dit verhoogt het gebruikersgemak en heeft vanzelfsprekend ook een positieve invloed op de pageranking bij Google. Onze nieuwe hostingplatform bij True geeft ons meer snelheid, stabiliteit en capaciteit. We zien True daarom als een partner in plaats van een leverancier.”

21 maart 2016