Mensen luisteren aandachtig in publiek van Drupaljam

React Online Gold Sponsor van Drupaljam

React Online is hét digital agency uit Eindhoven dat met Drupal en ReactJS grensverleggende online toepassingen realiseert. Het team heeft een passie voor technologie en voor open source omdat het kosten bespaart en omdat je blijft beschikken over je eigen data. React Online is dit jaar Gold Sponsor van Drupaljam, het Drupal evenement van Nederland.  

Drupaljam is het evenement waar Drupal gebruikers en professionals samen komen om kennis te delen en te netwerken. Het programma staat in het teken van tientallen kennissessies, panels en keynotes uit Nederland en buitenland. Met ruim 300 bezoekers is Drupaljam één van de grootste Drupal evenementen van Europa. Ontstaan als ‘jam sessie’ met een handjevol Drupal experts is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel evenement, waar de markt elkaar treft, bijpraat en kennis uitwisselt.  

Drupaljam 2023 logoDrupaljam wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers in samenwerking met belangenorganisatie Stichting Drupal Nederland. Jean-Paul Vosmeer is er bestuurslid en organiseert Drupaljam mee. React Online gelooft in de sterke marktpositie van Drupal als open source content management framework, waar content managers en digitale marketeers van onder meer RTL, Opple en Slachtofferhulp Nederland gebruikt van maakt. Tienduizenden professionals wereldwijd werken met Drupal. React Online draagt op verschillende manieren bij aan het open source ecosysteem van Drupal. 

Drupaljam 2023 vindt plaats op 1 juni in De Fabrique in Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website van Drupaljam.  We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten! (Eerder mag natuurlijk altijd!)  

Over React Online 

Wij houden van technologie. We maken digitale toepassingen, makkelijk en aangenaam, voor mensen. Dat doen we met Drupal omdat we geloven in samenwerking en open source. En omdat het stabiel en bewezen is en flexibel genoeg om cutting edge technologie in te zetten voor headless applicaties met ReactJS. We streven er altijd naar om onze Agile projecten op tijd en binnen budget op te leveren zodat er ruimte is voor ons en onze opdrachtgevers om écht grenzen te verleggen. Dat doen we in Eindhoven, internationaal erkend als de slimste regio van de wereld

06 februari 2023