rabobank-clubkas-campagne-logo.png

Rabobank bedankt het Rabobank Clubkas Campagne team

UTRECHT - Rabobank heeft met het Clubkas Team, bestaande uit Groep5700 en haar partners React online en Itch Creative Studio afgelopen week een akkoord bereikt over de Rabobank Clubkas Campagne (RCC). 

Zoekende naar nieuwe manieren voor ledenbetrokkenheid en sponsoring werd het concept voor de Clubkas Campagne bedacht door Heidi Geven, destijds werkzaam bij Rabobank Peelland Zuid. Rabobank Peelland Zuid was de eerste bank waar de Campagne draaide. 

Succesvolle campagne

In de jaren hierna heeft het Clubkas Team de RCC succesvol doorontwikkeld en naar volle tevredenheid van vele lokale Rabobanken. Dit jaar heeft Rabobank vanuit de afdeling Communications & Corporate Affairs (CCA) in eigen beheer een nieuwe landelijke campagne gevoerd, onder de naam Rabo Clubsupport. Nu de landelijke Rabo Clubsupportcampagne succesvol is gelanceerd, is de samenwerking met het Clubkas Team niet langer noodzakelijk. Rabobank bedankt het Clubkas Team dan ook voor hun inzet en de vruchtbare samenwerking. Ondersteuning en doorontwikkeling van de RCC en de richtlijnen voor uitvoering worden voortaan vanuit CCA geleid. 

01 oktober 2019