deurnewiki-blog-react-online-media.jpg

peelstrekels.nl wint eerste prijs

Carnavalsstichting De Peelstrekels heeft de eerste prijs gewonnen voor haar website www.peelstrekels.nl. Op 2 maart 2013, de avond dat in de Voorste Vennen in Drunen, bekend gemaakt werd wie er de Krantenwisseltrofee Noord-Brabant 2013 in de wacht had gesleept (Het Puitenolleke uit Oudenbosch), werd ook medegedeeld dat de site van De Peelstrekels van de twintig genomineerde websites als beste werd beschouwd.

De Krantenwisseltrofee werd dit jaar voor de 39ste maal uitgereikt en het was de eerste keer dat ook websites werden gejureerd. Voor de beheerders van de website, Hein Albers en Germi van de Weerden en fotografe Roos Knijnenburg was dit een leuke opsteker en vooral een grote verrassing. Peelstrekels voorzitter Martien Thijssen maakte het winnen van de prijs bekend tijdens de evaluatie van carnavalskrant De Peelstrekel afgelopen maandagavond 25 maart.

De website scoorde op een schaal van 100 in de categorie Homepage 100, Opbouw 95, Volledigheid 95, Lettertype en leesbaarheid 80 en Mediagebruik (foto’s, filmpjes en gebruik sociale media) 90 punten. De website is gebouwd door het Deurnese bedrijf React online.

www.peelstrekels.nl

27 maart 2013