online-start-met-mobiel.jpg

Online start met mobiel

Het aantal smartphones in Nederland blijft groeien en inmiddels is meer dan 60 procent van de Nederlanders in het bezit van een smartphone. De verkoopcijfers laten zien dat tweederde van alle verkochte telefoons smartphones zijn. In het zakelijke segment is het percentage zelfs nog veel hoger dan 60%.

Tijd dus voor een goede mobiele website strategie. U kunt hiervoor kiezen uit een responsive website of een aparte mobiele website.


react-case-react-online-responsive.jpg

Responsive webdesign

Responsive webdesign is een websiteaanpak waarbij de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de website bezocht wordt. De website wordt eenmalig opgemaakt en kan via een contentmanagementsysteem worden beheerd. Tevens kan per device aangegeven worden welke informatie volledig, gedeeltelijk of  niet wordt weergegeven. Op deze wijze wordt maximaal ingespeeld op de contentbehoefte van de gebruiker.

Voordelen:

  • Eén website om te beheren
  • Ook geschikt voor tablets en grotere smartphones

Nadelen:

  • Geen 'desktop versie' beschikbaar op je mobiel
  • Eigenlijk alleen mogelijk bij een nieuwe website

versplaza-case-mobiel.jpg

Mobiele website

De meeste websites zien er niet uit op een mobiel, tekst is te klein of gebruikte technieken werken niet. Hiervoor is een separate mobiele website een oplossing. Specifiek voor mobiel wordt een website bedacht, ontworpen en gebouwd.

Voordelen:

  • Eenvoudig toe te voegen aan een bestaande website

Nadelen:

  • Niet geschikt voor een tablet

Klaar voor een mobiele website strategie?

React helpt u graag bij het realiseren van uw online en mobiele ambitie.
Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: 0493 399 440.

14 november 2012