Senzer website

Online arbeidsklimaat in de regio op hoger niveau: www.senzer.nl

Een fusie realiseren op regionaal niveau binnen vijf maanden, waarbij het nieuwe merk stil gehouden moest worden: het is een mooie uitdaging. In opdracht van Sterk Reclamebureau gingen wij de uitdaging aan om de online strategie van het nieuwe merk vanaf een leeg canvas te realiseren. In een intensief samenwerkingstraject van slechts twee maanden ontwikkeling heeft React online het nieuwe merk Senzer vertaald naar een responsive Drupal website.

De fusie van Atlant Groep, werkgeversplein en Werkplein Regio Helmond is uniek in Nederland en ontstaan uit ambities van de betrokken partijen. Onze partner Sterk Reclamebureau gaf lading aan het volledig nieuwe merk Senzer. Voor de uitrol van de middelen betrok Sterk Reclamebureau React online – sinds jaar en dag een partner van het bureau – actief bij het traject om het nieuwe merk ook online te vertalen. Waar Sterk het ontwerp voor haar rekening nam, realiseerde React het project functioneel en technisch.

senzer-countdown.png

Teasercampagne

De aftrap bestond uit een aftellende teasercampagne die mensen door offline reclamemiddelen triggerde om online verdieping te zoeken. Bezoekers kwamen hierbij uit op een dynamische landingspagina die de nieuwe emotionele waardes van het merk Senzer vertaalde: “Kansen grijpen, lef tonen, talent zien en toekomst geven” zijn de termen die lading geven aan het nieuwe merk.

Livegang

Op 1 oktober 2016 om 17:30 uur gingen het nieuwe merk en de nieuwe website knallend de lucht in, in het Lavans stadion van Helmond Sport. Vanwege het specifieke tijdstip, trof React online voorbereidingen binnen het eigen Drupal hosting platform dat gemanaged wordt door onze hostingprovider TRUE. Hierdoor verliep de livegang geheel geautomatiseerd.

Drempelvrij

Om de website geschikt te krijgen voor zeer de gevarieerde doelgroep, hebben we ervoor gekozen de website te conformeren aan de voorwaarden van Drempelvrij.nl. De focus ligt op bezoekers met een auditieve en/of visuele handicap. Drempelvrij.nl is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites.

Beveiliging

Senzer staat centraal in het verbinden van werkgever en werknemer. Het uitwissen van persoonsgegevens is een gevoelige aangelegenheid. Om stabiliteit, veiligheid en snelheid te kunnen garanderen wordt Senzer gehost binnen het eigen Drupal hosting platform van React online en is het domein voorzien van een SSL-certificaat.

Benieuwd naar het resultaat?

 

Bekijk nu deze case

14 november 2016