Joost van Bree loopt stage bij React online 2020

Meet Joost!

Mijn naam is Joost van Bree, ik kom uit Vlierden, een klein dorpje naast Deurne.

Mijn hobby is voetballen. Dit doe ik bij de voetbalclub SPV in Vlierden, waar ik op dit moment in de JO19-1 speel. Als bijbaantje werk ik bij De Reizende Man in Deurne, als ober. Natuurlijk drink ik ook zelf graag een biertje met mijn vrienden in de kroeg. 

Momenteel zit ik in het 3e en tevens laatste leerjaar van de opleiding ICT applicatie en mediaontwikkelaar op het ROC Ter Aa in Helmond. Tijdens deze opleiding zijn er twee stageperiodes waarvoor beide een half schooljaar word vrijgemaakt.  

Toen het laatste half jaar in zicht kwam mocht ik op zoek gaan naar een leuke afstudeerstage. Voor deze afstudeerstage ben ik bij React online terechtgekomen. Hier hoop ik veel te kunnen leren over het vakgebied en in het speciaal front-end, omdat daar op dit moment mijn interesse ligt. Ik vind het namelijk erg leuk om een idee uit te werken naar een mooi, strak, maar zeker ook functioneel resultaat. 

Op dit moment ben ik nog volop aan het oriënteren of en welke vervolgopleiding ik na deze opleiding nog eventueel zou willen doen. Ik hoop er bij React online achter te komen of dit echt iets is waar ik verder mee wil gaan of misschien tijdens een vervolgopleiding toch nog net een andere richting ga kiezen. 

 

Neem contact met ons op

 

30 januari 2020